€ 1.270 van € 500 opgehaald

 100%
53 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Cas to the Max

€ 1.270 van € 500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hoi, dit is mijn neefje Cas van net 12 jaar oud. Vrolijk, enthousiast en altijd met een optimistische blik de wereld inkijkend.

Tot afgelopen 9 juni. Op die dag werden bij Cas 4 tumoren in zijn hoofd en centraal zenuwstelsel vastgesteld. Van het één op het andere moment stap je in een rollercoaster met onbekende bestemming.

Zo sta je 's ochtends nog te oefenen voor je eindmusical van groep 8 en zo lig je 's middags in een ambulance met toeters en bellen op weg naar UMC Utrecht om direct te worden geopereerd. 3 dagen later volgde nog een zware, langdurige operatie van ruim 8 uur waarbij een tumor van 4 cm net onder zijn hersenstam is verwijderd.

Net hersteld van deze ingreep verblijft hij nu met zijn vader, broer en zusje in Groningen waar hij tijdens de zomervakantie 5 keer per week bestraald zal moeten worden tot eind augustus. Daarna volgt na een korte rustperiode chemotherapie, iedere 2 weken 5 dagen chemokuren in het Prinses Maxima kindercentrum met maar één doel: proberen te genezen.

En naast dat Cas ook zo heeeel graag wíl genezen en daar 100% voor gaat, heeft hij nog één hele grote wens. De F1 race op 5 september in Zandvoort. Om daar zijn grote held Max Verstappen aan het werk te zien. En dat is gelukt! Dankzij RacingTours en Racingnews365 mag Cas naar de F1 Grand Prix van Zandvoort; hoe mooi is dat! 👊😃

Maar hoe mooi zou het zijn als de héle zomer van Cas onvergetelijk wordt? Met activiteiten, uitstapjes en ontspanning, zoals ieder kind daar recht op heeft? En eigenlijk ook om papa Gerard, die Max (broer), Cas en (tweelingzus) Esmee in zijn eentje opvoedt, een beetje ontzorgd wordt. 

Help jij mee?

Over de campagne
Beheerder:
Yvette Janssen
Gestart op:
23 July 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie