€ 595 van € 7.000 opgehaald

 9%
40 donaties in 2 jaren

Help Happy terug Happy te zijn

€ 595 van € 7.000 opgehaald
het verhaal

In november 2020 adopteerde ik een hond uit de straten van Roemenië, we noemden haar Happy in de hoop dat ze een gelukkig leven bij ons zou leiden. Toen Happy bij ons arriveerde, was ze nog een puppy, maar we weten niet precies hoe oud ze is. Happy was overal bang voor, ze leefde nog steeds alsof ze op straat was, want dat was alles wat ze wist.


Ik ben blij te kunnen zeggen dat Happy nu gesetteld is en dol is op mijn eerste hond Filou. 

Helaas begonnen we te merken dat Happy mank begon te lopen. De dierenarts dacht eerst dat het groeipijnen waren maar dit is niet het geval. Happy heeft een operatie nodig om te voorkomen dat ze artritis krijgt en om te voorkomen dat ze pijn heeft.

De operatie is duur en mijn eerste hond Filou heeft gezondheidsproblemen, wat een voortdurend probleem is. De verzekering die we hebben dekt niet de kosten van wat we nodig hebben om Happy te helpen met deze operatie.


UPDATE OVER HAPPY'S GEZONDHEIDSPROBLEMEN


Happy moet geopereerd worden aan haar pootjes. Als ze deze operatie niet ondergaat, zal ze de rest van haar leven lijden... daarmee kwamen we erachter dat ze ook een nieuwe heup nodig heeft. Dit is makkelijke wiskunde, ik denk dat je weet dat dit niet goedkoop is. Daarom wil ik jullie hulp vragen. Hulp voor Gelukkig.


Je denkt misschien: "waarom zou ik een hond helpen die ik niet ken?" Goed. Stel je voor: je kind, moeder, verloofde of iemand anders van wie je houdt is ziek. Je weet zeker dat je ze kunt helpen, maar je hebt het geld niet. Dat gevoel is het slechtste gevoel in deze wereld. Weten dat je kunt helpen, maar je hebt het geld niet. Dat gevoel is meer dan schuld.


Dit is het gevoel dat ik voel. Happy is niet zomaar een hond voor mij. Ze is mijn kind. En ik wil haar helpen. Daarom vraag ik uw hulp.


Ik zou zo dankbaar zijn voor elke gedoneerde euro.


Bij voorbaat dank!


En maak alsjeblieft weer Happy, happy!


Bedankt voor het lezen,

Sarah


Update Happy:

Helaas kregen we het hartverscheurend nieuws dat Happy niet 1 maar 2 nieuwe heupen nodig heeft 😭.

Deze operaties kosten samen 7.000 euro.

En dit is enkel de ingreep.

We proberen haar momenteel comfortabel te houden met ontstekingsremmers en genoeg rust!

Maar helaas zal dit niet kunnen blijven duren 😭😭

Over de campagne
Beheerder:
Sarah Peeters
Gestart op:
10 July 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie