€ 12.092 van € 12.500 opgehaald

 97%
810 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

Restauratie graven 's-Gravenzande

€ 12.092 van € 12.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

In de nacht van 5 op 6 juli zijn er rond de 150 graven vernield op de begraafplaats in 's-Gravenzande. Hopelijk kan dit bedrag een klein zetje zijn om de gedenkplaatsen te kunnen herstellen.

*17 december 2021 zal het gedoneerde geld uitbetaald worden aan de gedupeerden!* 


Inmiddels is de actie onder de aandacht bij de (plaatselijke) media! Check hiervoor de WOS of Omroep West. En wat doet de kracht van media veel! Ook is het onderwerp op het nieuws geweest bij een aantal landelijke radiostations en komen er nog steeds donaties binnen! 

Op zondag 11 juli heeft ook de NOS bekendheid gegeven aan deze actie. Nog steeds komen er donaties binnen! 

Onwijs bedankt dat straks namens u er een mooi bedrag geschonken kan worden! 

#update#


Aan de gedupeerden van de vernielingen op de begraafplaats


 

Zoals jullie inmiddels weten, heb ik een inzamelingsactie georganiseerd om de gedupeerden van de vernielingen op de begraafplaats een hart onder de riem te kunnen steken. Ik hoop namens iedereen die heeft bijgedragen ruim € 10.000,- te kunnen verdelen. Met ruim 100 gedupeerden en een evenredige verdeling, is dat natuurlijk niet meer dan de kosten van een nieuw lantaarntje of een mooi boeket, maar ik vind het supertof en warm dat zoveel medebewoners en anderen dit hebben mogelijk gemaakt. En ik hoop dat de gedupeerden zich hiermee verwarmd voelen. Het streefbedrag is bijna gehaald maar de inzameling loopt nog door tot 14 augustus. Er zit een verschil tussen het streefbedrag en het bedrag dat ik kan uitkeren, dat komt omdat ik een deel moet afdragen voor administratiekosten aan de instantie waar ik deze inzameling heb onder gebracht. Dit had ik ingecalculeerd. Ik hou het dus niet zelf!


Maar hoe krijg ik het bedrag bij de gedupeerden? De gemeente heeft me hierbij geadviseerd want zij mogen i.v.m. AVG geen gegevens van gedupeerden met mij delen. Daarom is het belangrijk dat de gedupeerden zich zelf bij mij melden. Bent u gedupeerd? Stuur me dan een messenger via facebook of een e-mail aan: [email protected] Vermeld daarin uw naam, bankrekeningnummer en het grafnummer waar het om gaat. Het is belangrijk te weten dat ik de lijst met grafnummers wel mag checken met de lijst van gedupeerde grafnummers die bij de gemeente/politie bekend zijn. Zodat we zeker weten dat het geld wel bij de juiste mensen terecht komt. Let op: deze inzameling staat los van de officiële aangifte bij de politie, dat gaat niet via mij. Ik hoop snel van jullie te horen, maar sowieso graag vóór 14 augustus.


 

Over de campagne
Beheerder:
Janine
Gestart op:
6 July 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie