€ 665 van € 1.500 opgehaald

 45%
41 donaties in 1 maand

HELP DISTRICT CORONIE IN SURINAME...

€ 665 van € 1.500 opgehaald
het verhaal

Zoals jullie waarschijnlijk hebben meegekregen gaat het momenteel heel slecht in Suriname 😩. Ziekenhuizen zijn meer dan vol (code ZWART) en een strenge lockdown zorgt ervoor dat mensen niet naar buiten kunnen om geld te verdienen. Daarbij blijven de prijzen in de winkels stijgen en zorgt dit ervoor dat het haast onmogelijk is geworden voor de bevolking om nog boodschappen te doen (koers is nu 1:25). Veel mensen hebben het heel zwaar en daar bovenop heeft veel regenval gezorgd voor een moeilijke oogst en veel water in een groot aantal huizen. Covid, de economie en het klimaat zorgen er samen voor dat de situatie in Suriname steeds zwaarder en zwaarder wordt. 

Na het zien van verschillende beelden en het horen van allerlei verhalen, ben ik begonnen met het inzamelen van essentiële levensmiddelen, medicatie en zomerkleding (vooral voor kinderen). Er zijn al meerdere acties gaande, maar die zijn vooral gericht op Paramaribo. Met deze actie wil ik juist meer kijken naar de mensen in het kleiner district, Coronie, want ook daar is de situatie niet beter. 

Uw hulp is nu nog harder nodig dan ooit en met uw bijdrage kunnen we de mensen helpen. Het geld zal uiteindelijk gebruikt worden om meer levensmiddelen en medicatie aan te schaffen en deze naar Suriname te sturen. 

We kunnen natuurlijk niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen. Your help would be very much appreciated!


Over de campagne
Beheerder:
Abigail Slagveer
Gestart op:
7 June 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie