€ 1.262 van € 10.000 opgehaald

 13%
61 donaties in 9 maanden

1000 km te paard - Anne's Mongol derby

€ 1.262 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Anne Binnendijk, 26 jaar met veel interesse voor natuur en cultuur, avontuur en reizen. Mijn droomreis ligt voor mijn neus, bijna voor het oprapen, ik zou namelijk heel graag meedoen aan de Mongol Derby, de zwaarste en langste paardenrace ter wereld op de steppen van Mongolië, 1000 kilometer op halfwilde paarden, overnachten bij herderfamilies of onder de blote hemel. En ik ben toegelaten om mee te doen aan de 2019 race! Geweldig!

Waarom wil ik deze race zo graag doen? Ik heb in 2011 de diagnose Aspergers gekregen, na jarenlang diagnostiek, opname en een burn-out kwam dit er uit rollen. Blijkbaar was ik dus mijn hele leven al Autistisch. En dit alles vergde een hoop aanpassingen van mij in mijn leven. Duidelijk was wel dat ik niet dezelfde gang van zaken aan kon blijven gaan als ik voorheen altijd geprobeerd had, gezien dit geresulteerd had tot mijn burn-out en vele aanverwante problemen. Nu voel ik mijn sinds jaren sterker, vele therapieën gevolgd en lessen geleerd. Ondanks dat mij bekend is dat deze race zeer zwaar is en mij hoogstwaarschijnlijk met vele nieuwe inzichten terug naar huis zal sturen, wil ik laten zien dat ook ik, iemand die jaren op en af loopt bij zorginstanties, een dergelijke droom kan waarmaken! Ik hoop op deze manier meer mensen te kunnen inspireren hun dromen achterna te reizen.

Nu heb ik wel een streepje achter met betrekking tot financiën. Ik ben arbeidsongeschikt verklaard. Meedraaien in de huidige samenleving is voor mij te chaotisch met betrekking tot de prikkels en ik zit na een bepaalde tijd elke keer weer terug ziek thuis. Toch wil ik alles op alles zetten voor deze droom, om hopelijk mensen ook te laten zien wat er allemaal kan, als je wil er is en je er op jouw manier zo hard voor werkt als je maar kunt!

Ik ben op zoek naar sponsoren die mij willen en kunnen helpen.


Jaren zet ik mijzelf op een laag pitje om anderen te helpen, dieren, mensen. En nu reikt deze mogelijkheid zich aan mij aan, een reis die ik echt, eerlijk waar, voor mijzelf wil doen. Te zien hoe sterk ik geworden ben, waar mijn leerpunten liggen, wat een menselijk lichaam allemaal toe in staat is! Ik denk dat ik dit succesvol kan maken, mentaal weet ik zeer goed waar mijn sterke en zwakkere punten liggen. Het mooiste is dan misschien nog dat met deze reis en race het goede doel Cool Earth gesteund wordt, een stichting die zich inzet voor educatie van de bewoners bij regenwouden en hun de mogelijkheid geeft zich hier in te ontwikkelen en deze zo te behouden. Dit maakt voor mij deze droomreis toch nog mooier, gezien ik nog steeds anderen steun. Ziet u het zitten mij naar Mongolië te helpen?

Bedankt voor uw tijd,

Met vriendelijke groeten,


Anne Binnendijk-----------------------------

Natuurlijk niet voor niks he!

Elke donatie tot 25euro ben ik diep diep dankbaar voor! Heel erg bedankt en zo erg gewaardeerd! Ik zal natuurlijk ook al mijn updates en verhalen met jullie delen.

Vanaf 25 euro kan je van mij (als je wilt en je adres achter laat!) een kaartje vanaf Mongolie ontvangen!

Vanaf 100 euro aan donaties krijg je van mij een kaartje vanuit Mongolië, een kadootje/kleinigheidje/souvenir vanaf het land van de Derby en een tekening op A5 formaat!

Vanaf 150 euro al het bovenstaande en een les/beleving/dag met mijn paardje Gitana! (de wilde merrie op de campagne foto)


-----------------------------


UPDATE

Hoi allemaal..! Ik wil jullie gigantisch bedanken voor alle steun, dit is zo een gigantische hulp, ik kan jullie niet genoeg bedanken....! Met tranen in mijn ogen lees ik lieve woorden, hoor ik dat er mensen geinspireerd zijn geraakt en zo verder.. Op naar Mongolie!

En voor iedereen die 25 of meer gedoneerd heeft en een kaartje wilt ontvangen... Stuur mij aub een mailtje met het adres! [email protected] met in de titel: Kaartje uit Mongolie

Nogmaals ontzettend bedankt, zonder jullie had het niets geweest!


UPDATE UPDATE
Planning om een boek te schrijven over dit avontuur. Hiervoor/hierdoor wordt een kickstarter opgezet. Keep posted!

Over de campagne
Beheerder:
Anne Binnendijk
Gestart op:
25 September 2018
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
€15 Frederieke 4 weken geleden
Zet ‘m op!!

€25 Jordi Symus 2 maanden geleden
Het is dat elke euro een euro gewonnen is. Dus daarom bij deze een beetje steun van die gekke Belg van wizardWear X Jordi

€20 Anoniem 2 maanden geleden
Heel veel succes Anne, wat een fantastisch initiatief! Ik hoop dat je je droom waar kunt maken

€5 Linda Tas 3 maanden geleden
Heel veel succes op dit machtig mooie avontuur!

€5 Anoniem 3 maanden geleden
Heel veel succes!

€50 De leguijtjes 5 maanden geleden
Je bent een kanjer. Op avontuur!

€30 Anoniem 5 maanden geleden
Thankssss en heeeeel veel plezier

€10 Nathalie 5 maanden geleden
Succes Anne! Groetjes Amar, Doris, Cleo en Nathalie

€20 Betty Kwakkenbos 6 maanden geleden
Succes !!!

€10 Lynda de Lange 6 maanden geleden
Heel veel succes!

€50 Anoniem 6 maanden geleden
Ga zo door Anne

€50 Anoniem 6 maanden geleden
Heel veel succes Anne! Groetjes Sarah en Harry

€5 Jennifer de Ru 6 maanden geleden
Wat een verhaal An! We waren zo close als kinderen op de basisschool.. had dit nooit verwacht! Ik hoop dat je je reis zal kunnen maken. Succes!

€50 Rita 6 maanden geleden
Geweldig dat je dit wilt doen!

€25 Ton en Ria 6 maanden geleden
....omdat je niet opgeeft!!!

€5 Anoniem 6 maanden geleden

€5 Sandra Jacobs 6 maanden geleden
Mooi initiatief Anne! Veel succes :-)!

€10 Anoniem 6 maanden geleden
Succes Anne

€10 JAAN mens en organisatie 6 maanden geleden
Een mooi verhaal, Anne. Heel veel succes toegewenst. JAAN mens en organisatie, Hedel

€25 Sara 6 maanden geleden
Heel veel succes met deze reis!

1
2
3
4
Plaats een reactie