€ 435 van € 1.250 opgehaald

 35%
37 donaties in 5 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Help Evelijn aan een apparaat om de gevolgen van haar ziekte te verhelpen

€ 435 van € 1.250 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hoi iedereen,

Graag vertel ik jullie het verhaal van mijn goede vriendin Evelijn, zij heeft namelijk jullie hulp heel hard nodig!!
Evelijn heeft in 2014 borstkanker gekregen. Gelukkig is ze er, na een jarenlang traject van chemotherapie, operaties en vechten tegen deze ziekte, weer bovenop gekomen. Ze is nu kankervrij!!
Prachtig nieuws natuurlijk alleen heeft de ziekte een hele lange en vervelende nasleep. Na de chemotherapie heeft zij een hormoontherapie moeten volgen als nabehandeling, en dit heeft haar achtergelaten met heel veel nacomplicaties die nooit meer over gaan. Zo heeft ze bijvoorbeeld minder gevoel in haar voeten en vingers, maar het aller vervelendste is het overmatig zweten in haar gezicht. Hyperhydrose noemen ze dat. Evelijn heeft daar medicijnen voor alleen is nu genoodzaakt deze behandeling te stoppen, haar lichaam kan dit niet aan. Zelfs zonder inspanning verliest ze tussen de 4 en 8 keer meer vocht als een ‘normaal’ persoon. Hierdoor is voor haar de drempel zo hoog om de deur uit te gaan dat ze liever thuis blijft. Ze is bang dat ze met een nat gezicht op straat loopt of in een restaurant zit en zelfs boodschappen doen vind ze vreselijk.

  Nu is er hele goede hoop om de Hyperhydrose onder controle te krijgen en daar vraag ik jullie financiële steun voor. Evelijn heeft een speciaal masker nodig wat ionische impulsen afgeeft zodat de zweetkanalen in haar gezicht voor een bepaalde tijd dicht worden gezet. Helaas leven we in een land waar de kosten voor dit apparaat niet worden vergoed door de zorgverzekaars. De kosten voor dit apparaat en behandeling ligt op een totaalbedrag van 1250 euro.

Elke euro helpt!! Dus al wil je 1 euro doneren, doe dat alsjeblieft… samen moeten we het toch voor elkaar kunnen krijgen dat deze sterke en lieve meid weer trots over straat kan? En als je niet kan doneren, deel dan dit bericht. Ik wil jullie alvast heel erg bedanken voor alle steun!!

Heel veel liefs,
Veronika
Vriendin van Evelijn

Over de campagne
Beheerder:
Veronika Muijs
Gestart op:
23 September 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie