€ 1.866 van € 18.000 opgehaald

 11%
83 donaties in 3 jaren

Nieuwe Impreza Voor Slachtoffer Verkeersagressie.

€ 1.866 van € 18.000 opgehaald
het verhaal
 Zoals vele van jullie weten hield mijn vorige Subaru er ongeveer een half jaar geleden mee op. Net wanneer ik me begon thuis te voelen in de Tuningwereld. Weken lang was ik hier kapot van.
Uiteindelijk enkele maanden later kocht ik dan een van mijn droomwagens, mijn Subaru Impreza. (@Wrath.Of.Rumble)

Omdat ik bij mijn vorige Subaru aanvoelde dat er onder autofanaten en meer bepaald Subarurijders een hecht familiegevoel heerst richtte ik SubiegangBE en Blobeyegxng op.
Al snel vormde we een een kleine maar enorm hechte familie.
Een van de jongens had het persoonlijk heel moeilijk wanneer hij bij ons kwam. Zijn relatie was net ten einde en zijn Impreza STI stond al enige tijd stof te vreten.
Na enkele tegenslagen in zijn persoonlijk leven zag hij  het nut van de Subaru ook niet meer en wou deze wegdoen...
Tot hij bij ons kwam en zoals de meeste van ons weten het gevoel kreeg van vrijheid, afleiding maar vooral therapie achter het stuur.
Bij zijn thuis verbeterde de situatie met de dag. Hij kreeg terug levenszin. Zijn auto werd zijn beste vriend.

Vandaag 26/03 wou hij invoege van de overkant van de weg (dus hij moest naar links) de persoon achter hem begon hier te bumperkleven en sneed hem vervolgens af om langs rechts in te halen. Hij reed gewoon verder wanneer deze baan invoegde naar 1 rijvak. De eikel voor hem voegde al vroeg aan een geminderde snelheid in waardoor hij deze nog kon voorbij steken alvorens in te voegen. Eens deze persoon hem terug zag verschijnen begon deze terug gas te geven waardoor de Subaru niet kon invoegen en met zijn wiel in de berm terecht kwam tegen de max toegelaten snelheid, waardoor hij begon te slippen, de controle verloor en vervolgens zijdelinks tegen de boom belandde.
Met veel geluk kwam mijn kammerraad er vanaf met een hersenschudding, gekneusde ribben en wat glas in zijn handen, maar geen enkele pijn woog op tegen zijn trots helemaal total los te zien. De associale bestuurder die hem de pas afsneed is ook gewoon vlotjes naast het wrak doorgereden.

Deze jonge heeft een hart van goud en heeft altijd voor iedereen klaargestaan die hem nodig had. Zijn Subaru was zijn trots, zijn project en een groot stuk van zijn leven. Daarom staan wij nu als Subiefamilie klaar voor hem en hopen daarbij op wat steun van andere Subaru rijders of Tuners die weten hoe het voelt om je trots, je build, je project te verliezen.

Er zijn heel wat kosten die zullen gedekt moeten worden zoals de boom, takelkost maar voornamelijk een andere Subie. Hiervoor hoop ik dat we wat geld kunnen samenleggen om wat gewicht van zijn schouders te nemen.
Wij zijn met een gigantische groep autofanaten en als ieder €1 zou steunen komen we al zo enorm ver!

Sommige van jullie zullen commentaar hebben, andere zullen haatgevoelens hebben of zelfs jaloesie en dat is prima, maar die negativiteit kunnen we echt wel missen. Dit is een prachtige scene om als jongere in te zitten en ik ben er zeker van dat een hechte community zoals deze bereid is om met een kleine moeite een gigantisch verschil te maken!


Over de campagne
Beheerder:
Cedy Cast
Gestart op:
27 March 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie