€ 295 van € 3.500 opgehaald

 9%
7 donaties in 3 jaren

Opgejaagd! Een film over pedojagers in Nederland.

€ 295 van € 3.500 opgehaald
het verhaal

Opgejaagd! Een film over pedojagers in Nederland en de reactie van de overheid, de media en het gewone volk. Geweld? Of geweldig?

Pedofielen jagers. Ze zijn enorm veel in het nieuws en er wordt veel over gepraat. Dit kan natuurlijk ook niet anders, want het is een controversieel onderwerp. Vaak komen ze negatief in het nieuws omdat er soms geweld wordt gebruikt. Dit gebeurt lang niet altijd. Door het vervormde beeld dat in de media terecht komt is er bij veel mensen een hoop onwetendheid over het onderwerp. Veel mensen weten niet wat het verschil is tussen een misbruiker en een pedofiel, en ook zijn er veel verschillende vormen van het jagen. Met deze afstudeerdocumentaire wil ik aan mensen laten zien wat de situatie is in Nederland als het gaat om pedofilie en het jagen op pedofielen, en hoe de overheid, de politie en de media hier mee omgaat.

Om dit alles mogelijk te kunnen maken en een goede film te produceren, is er budget nodig. Geld dat zal worden gebruikt om alle onkosten te dekken voor iedereen die meewerkt. Denk hierbij aan reiskosten van de crew en deelnemers, catering voor op de set en muziek licenties, maar ook aan de echte benodigdheden om te kunnen filmen zoals het huren van apparatuur en extra productiebenodigdheden als tape, batterijen en SD kaarten.

Deze kosten kunnen al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s. Daarom ben ik opzoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan deze film. Elke donatie resulteert in jouw naam in de aftiteling van de film. Met een donatie vanaf 100 euro zal zelfs jouw bedrijf met logo in de aftiteling komen. Na een donatie boven de 150 euro zal niet alleen jouw logo in de aftiteling te zien zijn, maar ook jouw eigen promotiefilm op de sociale media pagina’s van de film.

Mochten we ons doel van 3500 euro bereiken en mensen willen alsnog een bijdrage leveren, GRAAG! Al het geld dat over is en niet voor de hoognodige productie kosten gebruikt wordt, zal ik doneren aan een goed doel dat slachtoffers van seksueel geweld helpt.


Over de campagne
Beheerder:
Nikki Selen
Gestart op:
17 March 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie