€ 14.325 van € 15.000 opgehaald

 96%
514 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Geef Steven en Jari een toekomst na het plotseling overlijden van Gemma (45)

€ 14.325 van € 15.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Lieve schoonzus Gemma (45),

Plotseling werd je uit het leven gerukt. Jij, mijn broer Steven (51) en neefje Jari (13) waren een prachtig gezin.

Zondag 21 februari zagen we elkaar nog en was je niet zo fit. Dinsdag 23 februari constateerde de huisarts een longontsteking en op de fatale woensdagochtend 24 februari stond je hart stil. Steven en de huisarts hebben er nog alles aan gedaan maar het mocht niet meer baten. Een dubbele longontsteking maakte een einde aan je mooie leven, we huilen nog steeds.

Steven, Gemma en Jari waren een prachtig gezin met elkaar. Gemma had haar kinderopvang aan huis genaamd Gemma’s opvang. Steven, afgekeurd door hartproblemen, bracht en haalde kinderen met zijn elektrische bakfiets naar de opvang van Gemma. Jari hielp ook waar het kon. Gemma was altijd lief en zorgzaam voor de kinderen en de ouders konden hun kinderen altijd met een gerust hart achterlaten. Steven, Gemma en Jari waren een topteam.

Gemma was verder actief voor de kerk. Ook vond ze nog tijd om te koken voor mensen met een beperking van de woongroep Commandeur. Gemma was altijd zeer gastvrij en ze was er altijd voor iedereen gesteund door de stille kracht Steven.

Gemma en Steven hadden lastige jaren. Steven werd afgekeurd en Gemma had dystrofie waarbij ze ook gedeeltelijk werd afgekeurd. Ondanks de tegenslagen, zat het gezin niet bij de pakken neer en was Gemma de kostwinnaar met het eigen bedrijf ‘Gemma’s Opvang’.

Nu met het wegvallen van onze lieve Gemma is er direct een enorme leegte ontstaan in het leven van velen. Ook financieel heeft dit grote consequenties voor het leven van Steven en Jari. De mooie opvang en de inkomsten zijn in één klap weggevallen.

Steven moet het nu doen met een UWV (WIA) uitkering. Jari heeft TOS (taalontwikkelingsstoornis) en volgt speciaal onderwijs. Hij heeft daarom ook extra zorg en ontspanning nodig. Met Steven en Jari gaan we altijd naar de FC Volendam (seizoenkaart) wat in de toekomst financieel onhaalbaar lijkt. Voor Jari is dit één keer in de twee weken een hoogtepunt om met zijn pa, opa, oom en tante op de tribune te zitten en te genieten van het spel en de geweldige supporters van de Hekside die hem een sweater gaven uit steun en medeleven. Ook de hypotheek zal moeten worden betaald waarbij de kans groot is dat ze over een aantal jaren de woning moeten verkopen.

Veel kinderen die bij Gemma’s opvang zaten, gaan naar een andere opvang in het dorp. We zijn enorm blij dat Steven daar als vrijwilliger aan de slag kan zodat de kinderen een vertrouwd gezicht zien en hij de kinderen niet hoeft te missen waar hij samen met Gemma zo goed voor zorgde. De elektrische bakfiets stond op naam van Gemma’s opvang en was gehuurd maar is te duur om te behouden. Wat zou het mooi zijn als we voor Steven een nieuwe elektrische bakfiets zouden kunnen kopen en hem door het dorp zien fietsen met de kinderen. Direct na het overlijden van Gemma heeft Steven de geplande zomervakantie af moeten zeggen. De camping zou teveel herinneringen oproepen en financieel was het ook niet meer haalbaar.

Na het grote verlies van Gemma zouden Steven en Jari zonder financiële zorgen horen te leven. We proberen het leven voor Steven en Jari zo dragelijk mogelijk te maken en daarom zijn we deze inzamelingsactie begonnen. Wij doen vanzelfsprekend wat we kunnen, maar we kunnen het niet alleen. Wij hopen dat er mensen zijn die Steven en Jari met het oog op de toekomst hiermee kunnen helpen.

Veel dank en liefs Wander en Stéphanie


Over de campagne
Beheerder:
Wander Wagenaar
Gestart op:
6 March 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie