€ 2.100 van € 2.990 opgehaald

 71%
112 donaties in 3 jaren

Help Sjakie

€ 2.100 van € 2.990 opgehaald
het verhaal

Hallo menspersoon! 

Ik ben Sjakie, een blije Patterdale Terriër van net 2 jaar. Mijn Vrouwtje noemt mij de grootste blije (pech-) vogel van de stad. Ik heb namelijk na mijn knie-operatie net 8 weken (!) in de bench gezeten voor herstel en om te wennen aan mijn nieuwe knie. 

En dát is lang voor zo'n blije, stoere, knuffelige en nieuwsgierige vent zoals ik! Maar helaas: worst case scenario is waarheid geworden.... amper hersteld, krijg ik enórme last van mijn andere knie! Zo erg dat ik nog geen 10 minuten kan lopen. 

Mijn vrouwtje heeft sinds corona geen werk meer, staat met één voet in de schuldsanering en kan een 2e operatie gewoon niet betalen... ze heeft de 1e nog niet eens afbetaald. De nood is dus hoog en u bent mijn laatste kans. Anders moet de dokter (trut) mij helaas een spuitje geven. Dan is het leven voorbij, tot gigantisch verdriet van mijn mensjes. 


Ik wil niet alleen zelf leven, spelen , knuffelen en ravotten, dit gezin heeft mij gewoon nodig! Het mensenkind maakt moeilijk vriendjes en ik ben zijn beste maatje. 


Dus lieve mensen; 

Wilt u ons aub helpen door een donatie te doen? Al is het maar de prijs van een drankje bij een restaurant, alles is welkom! 


U kunt hiervoor gebruik maken van de QR code of handmatig overmaken naar: 


NL18INGB0420442219

T.n.v. KKC Wegener. 


Uw gift kan het verschil maken tussen leven en dood. 

(Voor bewijsvoering of het verhaal over hoe mijn vrouwtje mij 1,5 jaar geleden gered heeft, mail naar: [email protected])

Over de campagne
Beheerder:
Kiki Wegener
Gestart op:
1 March 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie