€ 1.680 van € 5.000 opgehaald

 34%
52 donaties in 3 jaren

Help ons stichting paardrijden gehandicapten Flevoland de paarden te voeren!!

€ 1.680 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Een paard of pony. Soepel en sierlijk bewegend. Lopend, dravend door bos en hei. Wapperende manen, een sterke rug en …. vier gezonde benen. Die vier benen zijn in staat om een persoon met een handicap een geheel nieuwe wereld binnen te dragen. Want paardrijden betekent: loskomen van handicap, tijdelijk bevrijd zijn van rolstoel of krukken, vergroten van het levensgeluk.

Paardrijden vraagt concentratie en reactie van het hele lichaam. Vaak resulteert dit in een betere conditie. Ook het sociale aspect van de paardensport is zeer belangrijk. Niet alleen ruiter en paard of pony worden goede vrienden, maar ook de begeleiders delen daarin mee. Deze vriendschappen helpen de gehandicapte over vele drempels in zijn ontwikkeling.

Door de Corona uitbraak zijn ook bij Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland alle activiteiten tot stilstand gekomen. 

Dat is voor onze ruiters heel jammer en vaak ook lastig te begrijpen. Voor de meeste ruiters is paardrijden het hoogtepunt van hun week. 

Ook alle andere mensen die wekelijks en soms dagelijks bij ons te vinden zijn worden door ons en door de paarden gemist.

Op dit moment zijn er geen inkomsten.

Wij werken met vrijwilligers maar onze belangrijkste medewerkers zijn onze paarden. 

Ook hun werk is van de ene op de andere dag gestopt. Voor onze paarden en pony’s krijgen we geen ondersteuning om de kosten te blijven betalen. Daarom vragen wij namens onze paarden jou om steun.


Hoe kun je helpen?

Een paard eet € 10,00 per dag op.

Je kunt ons al helpen door “1 dag het eten van 1 paard te betalen”.

Meer dagen of zelfs een hele maand mag natuurlijk ook😉 

Over de campagne
Beheerder:
Stichting paardrijden gehandicapten Flevoland
Gestart op:
23 February 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie