€ 2.375 van € 11.000 opgehaald

 22%
118 donaties in 1 week

HELP BAM Brood en Meer

€ 2.375 van € 11.000 opgehaald
het verhaal

HELP BAM brood en Meer !!!

Dit kan toch niet en ik vraag nooit iets van jullie maar hier zou alle hulp welkom zijn en ga ik me hard maken voor BAM Brood en Meer. Dus deel dit bericht en draag een steentje bij “WANT SAMEN KUNNEN WE CORONA AAN ‘, toch ??

Jaren heeft Chrissy zich ingezet voor de zwakkere in de arbeidsmarkt en maatschappij , jaren dag en nacht  gewerkt met haar talentjes. Niet gehoord worden door Gemeente en nu met Corona overal net buiten de regels valt en nergens aanspraak op kan maken.

Iedere cent is omgedraaid, al het spaargeld erin gestopt, veel steun gekregen van lieve trouwe klanten en zelfs een lening heeft afgesloten van € 11.000.

In de media alleen maar aandacht voor de zogenaamde steun die ook de kleine ondernemer erdoorheen zou slepen. Tot op de dag van vandaag is er geen hulp geweest en als deze nog komt is dat te laat voor vele ondernemers die precies zullen weten wat ik bedoel. Alleen maar beloftes zonder perspectief voor de toekomst.

Daarnaast probeerde ze al 3 jaar om de dagbesteding via Stand-by (onderdeel van gemeente Heerlen) van de grond te krijgen. BAM heeft zich aan alle voorwaarden gehouden en keurig alle papierwerken ingediend. Toch kon ze als kleine ondernemer niet aansluiten, door hun nalatigheid en omdat dit na 3 jaar niet paste in het nieuwe beleid dat Stand-by voert. TE GEK voor woorden.

Al 3 jaar wacht ze op loze beloftes om de Heerlense jongeren een mooie plek te bieden in het centrum van Heerlen. Op vrijwillige basis iedere dag keihard ingezet voor stagiaires en leerlingen van verschillende scholen in de gemeente Heerlen en dit alles met liefde gedaan. Jongeren zien opbloeien en doelen zien bereiken die niemand voor mogelijk hield.

En nu als jonge moeder van 3 kinderen met schulden zit en niks anders kon besluiten om de stekker eruit te trekken en de schade prive te beperken.

Dit kan natuurlijk niet en zoals ik dit bericht ben begonnen wil ik een beroep doen op een ieder om een steentje bij te dragen.

HELP en STEUN BAM Brood en Meer door een te doneren op onderstaande link.

Like , Deel dit bericht zodat wij SAMEN dit niet laten gebeuren!!

XXX

RICK

Facebook :  Bam Brood en Meer 
https://www.facebook.com/BAMbroodenmeer

Parkstad Actueel : 
http://parkstadactueel.nl/2021/02/20/72526/

Over de campagne
Beheerder:
Rick Roblinski
Gestart op:
20 February 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie