€ 1.238 van € 5.000 opgehaald

 25%
116 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Steun Stichting Leergeld. WIN een Limited Edition Peter Sagan bril!

€ 1.238 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Update: Deze doneeractie is inmiddels beëindigd. De 100% fietsbril is inmiddels vergeven en het gedoneerde bedrag wordt overgemaakt aan Stichting Leergeld. Hartelijk bedankt voor de massale reactie, namens Stichting Leergeld en FuturumShop.

--

In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan (sport)activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. FuturumShop en Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Afgelopen jaar heeft FuturumShop € 13.000 bijgedragen aan dit mooie initiatief. Daar doen we graag een schepje bovenop via deze campagne. We streven er naar om € 5.000 aan donaties voor Stichting Leergeld op te halen. Let op: wanneer de gewenste € 5.000 aan donaties wordt opgehaald, zal FuturumShop dit bedrag verdubbelen naar € 10.000!

Ben jij straks de grootste donateur? Dan is de unieke 100% fietsbril voor jou! Je mag natuurlijk vaker doneren om jouw totale bijdrage te verhogen. Het is de moeite waard, niet alleen steun je hiermee Stichting Leergeld, maar tevens zal jij de eigenaar worden van deze Limited Edition Peter Sagan 24K bril, waarvan er slechts één beschikbaar in Nederland.

Deze Speedtrap® Peter Sagan fietsbril van 100% is echt uniek. Zo is de lens niet alleen van ongekende kwaliteit, maar deze is ook nog eens gecoat met 24 karaats goud. Van deze bril zijn er wereldwijd slechts 50 gemaakt en elke bril heeft een uniek nummer in het frame. De bril optimaliseert je zicht en beschermt de ogen volledig rondom. De bril beschikt over een zachte neusbrug en verstelbare pootjes waardoor je altijd de perfecte pasvorm vindt. Doordat deze voorzien zijn van een thermoplastische rubber laag, kun je genieten van een ongekend comfort, de hele dag door. Doordat de lenzen voorzien zijn van ventilatiepoorten wordt condensvorming voorkomen.

Over de campagne
Beheerder:
FuturumShop
Gestart op:
19 February 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie