€ 1.076 van € 3.000 opgehaald

 36%
22 donaties in 5 jaren

Huisje Boompje Feestje in Zimbabwe

€ 1.076 van € 3.000 opgehaald
het verhaal

In 2010 waren we met zijn 2en in Afrika. We dachten dat we vooral van betekenis konden zijn voor de kids in het weeshuis. Dat konden we zeker. We brachten liefde en zetten onze skills in om te helpen op persoonlijk vlak en in de voedselvoorziening. Daadwerkelijk gaven de Afrikaanse kids ONS zoveel liefde en mochten we zo veel VAN HEN leren.

Nu, 8 jaar later willen we graag terug naar Afrika. Deze keer nemen we Nick en Leah, onze twee kids mee.

In de maand November laten we voor 1,5 maand ons stekkie achter om naar Zimbabwe te gaan. We houden van reizen, avontuur én 'helpen' in de breedste zin. Na een zeer onrustige economische periode is Zimbabwe nu gebaat bij mensen die investeren in de lokale mensen. Daarbij gaat het niet alleen om financiën maar met name het versterken van hun eigen kracht. We zijn welkom bij Bruce en Sue die in Zimbabwe verschillende ondernemingen zijn gestart om andere locals werk en een mogelijkheid tot groei te geven maar boven al om te investeren in hun persoonlijke levens door liefde en vertrouwen te schenken. Ook bezoeken zij regelmatig afgelegen dorpen waar veel armoede heerst om met hart, daadkracht en financieel uit te reiken.

De combinatie van het prachtige Afrika, de liefdevolle mensen en het van betekenis mogen zijn spreken ons als gezin enorm aan.

Concreet zal Maarten zich onder andere inzetten voor het bouwen van Cabins die slaapplekken bieden aan de groeiende groep vrijwilligers die steeds terugkeren naar deze bijzondere plek. Nancy zal grotendeels zorg dragen voor Nick en Leah en met alle liefde de mogelijkheden aangrijpen om te investeren in de mensen die wij tegen zullen komen door middel van coaching. Het doel hierbij is om mensen erachter te laten komen wat hun passie en skills zijn en hen het vertrouwen en praktische tips te geven om in hun kracht te komen.

Onze ervaring in 2010 leerde ons dat de wisselwerking groot zal zijn. Niet alleen wij zullen investeren in Afrika... De schoonheid van het land en de mensen daar zullen ons als individuen en als gezin blijvend veranderen.

Wil je ons steunen? In ruil nemen we jullie mee op onze reis door middel van het maken van video’s. Deze kun je vinden op ons Youtube kanaal ‘Huisje Boompje Feestje’.

Samen met de kinderen hebben wij boekenleggers en armbandjes gemaakt in de kleuren van de vlag van Zimbabwe. Mail je keuze (boekenlegger of armband) en je adres naar [email protected] en het bedankje komt snel jouw kant op.

Liefs,

Maarten, Nancy, Nick en Leah

Over de campagne
Beheerder:
Maarten Middelveld
Gestart op:
16 September 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie