€ 25 van € 100.000 opgehaald

 1%
1 donatie in 5 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Safe my Dream

€ 25 van € 100.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

I Have a Dream?


Mijn naam is Najima el Ouazizi en ik ben 33 jaar. 

Al mijn hele leven lang krijg ik te horen dat ik iets niet kan, of dat ik niet goed genoeg ben om iets te kunnen bereiken. Jaar in jaar uit krijg ik dit toegeworpen tot dat ik het ben gaan geloven. 


Pas op mijn 32 dacht ik dat mijn geluk niet op kon. Ik dacht de perfecte man te trouwen en mijn leven zag er rooskleurig uit. Al gauw bleek mijn ex-man niet de man te zijn met wie ik ben getrouwd. Sterker nog, ik ben voor hem gevlucht... er is veel gebeurd in een korte periode. Je zou denken ahhh wat zielig. NEE' zielig ben ik niet! Ik ben hier sterker en vastberaden uitgekomen... ik wil iets maken van mijn leven. (Mijn dromen en ambities worden werkelijkheid. )


Ik heb altijd de passie gehad om voor mezelf iets te starten. 

Passie is de drijfveer in je leven. Passie is wat je kracht, energie, hoop en geluk geeft. Het is wat je het liefste doet en waar je een natuurlijke aanleg voor hebt.

Een leven zonder passie is als eten zonder smaak. Als muziek zonder emotie.

Het is kwantiteit zonder kwaliteit. Passie geeft je leven zin, betekenis en inhoud. En daarom wil ik mijn passie voor eten, drinken en gezelligheid delen met de rest van Nederland. 


Net wanneer ik mijn plannen aan het uitwerken was om eindelijk voor mezelf te starten, heeft er zich een opportunity op mijn schoot geworpen. 


"Espresso Dates is op zoek naar een nieuwe eigenaar" luidde de tekst. 


Espresso Dates is een Lunchroom/koffiebar met een goed lopend concept. Dit concept sluit precies aan opdat van mij. Zelf heb ik een tijdje mijn taarten daar geleverd en staat mijn naam nog steeds op het menu. "Toeval"☺


Mijn Ambities voor Espresso Dates: De perfecte ontmoetingsplek voor jong en oud, bruin of wit, slank of niet. 


Koffiedates, Workshops & Inspiratie's. Een plek waar je jezelf kunt zijn en heerlijk kunt genieten van al het lekkers dat Espresso Dates te bieden heeft. Een plek waar je gezellig en gezond kunt ontbijten en -of lunchen. Een plek waar je in een rustige setting kunt vergaderen, huiswerk kunt maken of gewoon relax een boek kunt lezen. Een plek waar je heerlijk bij kunt kletsen met een vriend(in) -Love'd one's onder het genot van uit een divers assortiment koffie of thee die je zelf kunt samenstellen naar eigen smaak. Vergeet dan niet om er een gebakje bij te nemen die dagelijks vers homemade wordt bereid. Gebak van oma's appeltaart tot heerlijke cheesecake's. 


#SUPPORTYOURLOCALS

Espresso Dates gelooft in eigen kracht en eigen talenten, daarom is het belangrijk om lokale talenten een podium te bieden en werk ik graag met lokale ondernemers.


Dit is mijn visie en met de loop van tijd met vernieuwingen zowel voor het oog als voor de maag. 


Het gaat om een totale bedrijfsovername dat enorm goed loopt en een gemiddelde inkomen heeft tussen de € 12 en 15000,- per maand. 


Het bevindt zich in het drukke centrum van Rotterdam. Het plein waar Espresso Dates is gelokaliseerd is al helemaal aan het vernieuwen. Zo worden alle ramen van alle panden gerenoveerd in de Franse stijl zodat de straat een ééngeheel wordt. Kortom het wordt een Health plein met ondernemers die elkaar zullen versterken.


De huidige eigenaar heeft een vraagprijs van € 65000,- 

Zelf heb ik 35000,- nodig voor eventuele vernieuwingen etc. 


Uiteraard naast het terugbetalen van de financierder, zal ik in de zaak de naam van deze persoon aan de muur hangen als sponsor van mijn droom. 


If you only knew what this means to me? It's time for me to be a winner and I hope for your support. 


(Gegevens Espresso Dates):

Kvk nummer

60979038

Branche

lunchrooms, Koffiebar, e.d.

Vestigingsnr.

000027431533

Soort inschrijving

Hoofdvestiging

Werkzame personen

6-10 werknemer

Adres

2e Middellandstraat 2e Middellandstraat 27

3021BL ROTTERDAM

Website:   

https://www.espressodates.nl 






Met vriendelijke groet,

Najima el Ouazizi





Over de campagne
Beheerder:
Najima el Ouazizi
Gestart op:
16 September 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie