€ 1.535 van € 8.000 opgehaald

 20%
60 donaties in 2 weken
Deze campagne is beëindigd.

Wie steunt Bohemian Hair?

€ 1.535 van € 8.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Ik 2016 kreeg mijn man een ernstig bedrijfsongeval waarbij hij o.a. zijn linker been verloor. Na lang revalideren bleek dat hij nooit meer zou kunnen doen wat hij altijd heeft gedaan. 100% afgekeurd. Gelukkig kregen we uiteindelijk een geld bedrag voor alle letselschade die hij heeft opgelopen. 

Van dat bedrag hebben we in augustus 2019 de goedlopende kapperszaak Bohemian Hair in Haren van mijn nicht Susanne over gekocht. Met 3 fantastische meiden in dienst. Susanne en ik hebben jaren lang samen gewerkt. En een groot klanten bestand opgebouwd. Susanne had altijd al de wens om naar Amsterdam te verhuizen en is daar dan ook met de opbrengsten van de kapsalon een nieuwe salon begonnen in oktober. Wij hebben precies 5 maand kunnen knallen met Bohemian Hair en toen kwam het verschrikkelijke nieuws. We moesten dicht..

In het begin maakten we ons nog niet zoveel zorgen want we hadden goed gedraaid en goed gespaard. Maar al snel kwamen we er achter dat het eigenlijk het zelfde is als je eigen kraan met geld open zetten.. het blijft maar van ons af stromen. Het duurt nu al zo lang, TE LANG!! En van de overheid krijgen we niks! Niet eens een euro. Niet eens iets om ons personeel van te onderhouden. Dit is ons laatste red middel om onze droom te redden. Eigenlijk ons leven en die van onze kinderen te redden.. want als dit bedrijf failliet gaat, zijn we alles.. maar dan ook ALLES kwijt.

Ik kon niet anders dan met de billen bloot gaan. Ik móést iets doen! 

Over de campagne
Beheerder:
Eline Van der meer
Gestart op:
9 February 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie