€ 5.303 van € 25.000 opgehaald

 22%
220 donaties in 3 jaren

Jongeren Stichting Easy Weggeef Kringloop non profit

€ 5.303 van € 25.000 opgehaald
het verhaal

Na 10 jaar een sociaal hart te zijn geweest met onze Jongeren stichting Easy en de kringloopwinkel aan het Spinveld , willen we jullie laten weten dat we zijn verhuisd naar de overkant   Spinveld 22B .

Het oorspronkelijke pand word helaas gesloopt, maar onze visie blijft ongewijzigd! Onze stichting is een non-profit / self-support organisatie! Vanaf heden zijn wij  een Weggeef Kringloop!

Easy Weggeef Kringloop biedt een gratis Ophaal & Bezorgdienst voor goederen en geeft deze aan mensen die het op dat moment nodig hebben.

Door jouw bijdrage help je niet alleen de duurzaamheid, maar ook degenen die het op dat moment nodig heeft!

Stuur ons foto’s van de goederen via e-mail of WhatsApp.
Maak een afspraak om het gratis op te laten halen .
We kunnen GEEN goederen op de nieuwe locatie aannemen !

Wij hebben een wish-list die we wekelijkse bijwerken voor goederen die we graag ontvangen voor degene die het op dat moment nodig heeft  en zich hier voor heeft aangemeld !

Ook onze vaste projecten blijven wij ondersteunen o.a Mama Loveness en Baby Mama projecten ! Als u goederen nodig heeft, vul dan ons aanmeldingsformulier in op onze website. Deze informatie word niet met andere gedeeld.

Onze jongerenstichting, doet ook klusjes voor oudere en alle hulp behoevende, in samenwerking met onze vrijwilligers!Ook organiseren wij wekelijkse brunches voor eenzamen of oudere mensen. Wij doen ook ontruimingen als dagbesteding voor onze Jongeren ,dit samen met onze vrijwilligers!Ook bieden wij sportgelegenheid aan jongeren zowel overdag als avond uren, waaronder een professionele fitness ruimte ! Dit geheel gratis


Als u meer wilt weten over onze Stichting, kunt u altijd contact met ons opnemen
WWW.JONGERENSTICHTINGEASY.NL

Over de campagne
Beheerder:
John Jansen
Gestart op:
8 February 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie