€ 5.356 van € 7.500 opgehaald

 72%
87 donaties in 3 jaren

Steun 't Kruitvaatje in deze Corona crisis!

€ 5.356 van € 7.500 opgehaald
het verhaal

In deze rare tijd hebben veel mensen het moeilijk.

Één daarvan is mijn vader. Hij runt een kleine bar in de sociëteit van een scherpschutterscomplex. Doordat hij daar in de categorie sportkantine valt is hij zelfs al langer gesloten dan andere horecagelegenheden. 11 maart aanstaande is hij al negen van de afgelopen twaalf maanden gesloten. Het ziet er ook niet naar uit dat hij voor 1 mei weer open zal mogen. In de eerste periode van sluiting was er nog goede steun vanuit het rijk. In de tweede lockdown is de steun voor hem slechts €41,00 per maand.

Hij is nu al maanden bezig met klusjes doen bij iedereen die hem maar kan gebruiken, voor wat dan ook. Het lijkt er nu op dat die klusjes ook op beginnen te raken.

Om die reden zet ik deze inzamelingsactie op om een keer iets te doen voor iemand die altijd bereid is anderen te helpen, en daarin zichzelf in mijn ogen te vaak wegcijfert. Mijn doel is om €7500 voor hem in te zamelen. Dit als steuntje in de rug. Hij blijft klusjes zoeken, en ik denk dat hij met dit bedrag als extraatje het uit kan zingen tot mei. Wie helpt mij daarbij? Alle hulp is welkom, en wordt zeer gewaardeerd!

Over de campagne
Beheerder:
Patrick Berkenpas
Gestart op:
7 February 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...