€ 2.220 van € 5.000 opgehaald

 45%
62 donaties in 3 jaren

Redt Cafe De Boemerang

€ 2.220 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Muziekcafé  De Boemerang vol gezelligheid

Willen wij dat Café De Boemerang in Schiedam nooit meer open gaat na deze Corona crisis? Ik denk het niet. Denk even allemaal aan die gezellige avonden die wij hier allemaal hebben gehad. Dit willen wij na de corona crisis toch niet missen. Zou het geen tof idee zijn om via Crowdfunding met ze allen er voor te zorgen dat onze sexy barkeepsters en eigenaresses Angela en Yvonne gewoon weer de deuren kunnen openen als alles weer "normaal" is?

Ik ben er van overtuigd dat juist nu  alle beetjes helpen om deze toffe Schiedamse tent overeind te houden. Ik wil iedereen dan ook aansporen om hier aan mee te helpen via Crowdfunding. Is het geen tof idee als straks dit Café gered wordt mede door jou bijdrage ? Ik denk van wel namelijk. Stel je voor als je over een paar maandjes weer je biertje zit te drinken aan de bar dat mede dankzij jou bijdrage dit Café overeind is gebleven. Hoe trots kan je zijn en hoe lekker zullen de biertjes dan smaken met op de achtergrond een toffe rockband. We vragen geen rip uit je lijf toch?

Doe mee met deze Crowdfunding om je stamkroeg open te houden !!!!

Café de Boemerang staat al jaren bekend als muziekcafé in Schiedam. Met regelmaat nodigen wij Nederlandse zangers en entertainers uit die er keer op keer weer een te gek feestje van weten te maken. Of wat dacht je van een sfeervolle karaoke? Zo geniet je een avond lang van de leukste Hollandse meezingers, golden oldies en de nieuwste toppers uit de hitlijsten.


Livemuziek met zangers en entertainers

Een avond vol livemuziek staat bij Café de Boemerang garant voor een oergezellig avondje uit. Hollandse artiesten zoals Ray Vennem, Just Ray, Guus Thijssen, Cor Thomas, Ray Sanders en Nick Koot hebben onze kroeg al (meerdere keren) weten om te toveren tot een echt feestcafé met hun liveoptredens. Van Nederlandse toppertjes tot hits uit de jaren ’60: keer op keer weten de zangers en entertainers er weer een feestje van te maken. En dat midden in hartje Schiedam!


Gezellige karaokeavonden

Zing jij liever zelf de longen uit je lijf? Kom dan naar een van onze karaokeavonden in ons muziekcafé en zing de sterren van de hemel. We beschikken over een enorme afspeellijst met vele nummers. Gegarandeerd dat jouw favoriete song er tussen zit. Natuurlijk is het ook mogelijk om een prachtig optreden met z’n tweetjes of een groepje neer te zetten. We hebben tijdens deze avonden meerdere microfoons tot onze beschikking.



Over de campagne
Beheerder:
De Bedenker
Gestart op:
6 February 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie