€ 2.295 van € 10.000 opgehaald

 23%
38 donaties in 2 jaren

Help Kattenhotel van Blitterswijk de crisis door

€ 2.295 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Vakantie-/Dagopvang en Katten Trimsalon beter bekend als Kattenhotel Van Blitterswijk,  Met hun zorg op maat uit Zevenaar heeft het moeilijk nu tijdens de crisis.


Omdat mensen via de media de indruk krijgen dat alle ondernemers geholpen worden door de overheid ( wat dus Niet zo is ) komt dit prachtige mooie bedrijf waar liefde voor dieren centraal staat vanwege de kleinschaligheid van het seizoenbedrijf tussen wal en schip te vallen en niet in aanmerking voor overheidssteun omdat de overheid niet aan maatwerk doet dat vinden zij te omslachtig.

Even een klein stukje  Geschiedenis:

In november 2010 zijn wij het Kattenhotel aan huis begonnen. Al snel werd de woning in Duiven te klein en zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie waar wij - net als in Duiven - bij onze gasten wonen. Zo'n locatie hebben wij gevonden in de gemeente Zevenaar. In oktober 2013 kregen wij de sleutel van het bedrijfspand en in december van dat zelfde jaar arriveerden de eerste gasten. In 2017 is het hotel uitgebreid en kunnen wij onze gasten nog meer rust en ruimte bieden. Kattenhotel Van Blitterswijk is goed bereikbaar via de A12 afslag Zevenaar (afrit 29). U vindt Kattenhotel Van Blitterswijk op bedrijventerrein 'De Tatelaar'.Dit is wat hun normaal dagelijks doen bekijk de site:

https://www.kattenhotelvanblitterswijk.com/

Nu komen er dus veel minder katten logeren of voor de verzorging, maar lopen de kosten wel gewoon door elke maand. 

dus nu wil ik u vragen om een kleine donatie te doen om te zorgen dat het mooie Kattenhotel van Blitterswijk niet hun deuren hoeven te sluiten en dat het kan en mag blijven bestaan. 

Tevens al een artikel in de Gelderlander gekregen:

https://www.gelderlander.nl/zevenaar/liefhebber-komt-in-actie-voor-kattenhotel-ze-doen-hier-alles-voor-die-beestjes~ac90dd8e/

Dus wil ik u vragen om dit zoveel mogelijk te delen in uw vrienden of familie kring 

Over de campagne
Beheerder:
Hendrik Jan Bosch
Gestart op:
5 February 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie