€ 4.255 van € 5.000 opgehaald

 86%
105 donaties in 3 weken

Kleine operatie geeft kinderen weer toekomst!

€ 4.255 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

We willen graag helpen; help je mee...?

Hoe het begon 

Ab Koffeman is lid van Rotaryclub Bukedea (Oeganda). Hij helpt een groep van ongeveer 2000 kinderen die door een foutieve behandeling tegen malaria, met injecties in de bil, een groeistoornis in het bilweefsel hebben opgelopen. Deze handicap hindert de kinderen in ernstige mate fysiek - ze kunnen moeilijk lopen, zitten en ontlasten, en ze hebben altijd pijn. Meisjes krijgen later vaak problemen met de geboorte van kinderen. Ook is het moeilijk voor hen sociaal mee te kunnen doen, onderwijs te volgen of zelfs een toekomst op te bouwen.

Middels een relatief eenvoudige operatie en daarna de nodige revalidatie krijgt het kind dus zijn toekomst terug! De kosten van een operatie zijn € 100 per kind.

We willen uiteindelijk €200.000 ophalen om de groep van 2000 kinderen te genezen. 

Hoe helpen we? 

Naast deze funding-actie, organiseert Rotary Nieuwkoop ook jaarlijks een wandeltocht: De Otterloop.

Bovendien is een andere actie opgezet:

Nicolette Schuur is lid van Rotaryclub Nieuwkoop. Samen met een aantal clubgenoten bedacht ze een actie met ansichtkaarten. Haar bedrijf Beeldschrift ontwikkelde - om te beginnen - 2 exclusieve sets van 5 kaarten, die voor €10 per set worden verkocht. Daarvan gaat €5 per set naar Bukedea!

Jullie kunnen ook helpen... 

Door het versturen van deze kaarten maak je niet alleen de ontvanger blij, maar vooral ook kinderen in Oeganda...En hoe meer mensen deze kaarten kopen, hoe meer kinderen een toekomst terugkrijgen. Daarom vragen we je de setjes te kopen en/of deze brief door te sturen naar familie en (Rotary-)vrienden. Deel het op Social Media, plaats het in de krant... Kortom, het zou echt heel fijn zijn als je mee wilt helpen hier een succes van te maken! 

Wanneer je op deze pagina doneert: geweldig, en dankjewel! 

Wil je (ook) de kaarten kopen:

Ga voor bestellingen en meer informatie naar: www.beeldschrift.com/rotary/ 

Alvast heel veel dank, vooral namens de kinderen!

Rotaryclub Nieuwkoop


UPDATE 2 (6/2): Ongelofelijk... Het tweede doel van €4000 (!!) is alweer bijna gehaald! We zijn enorm dankbaar en trots, dat zoveel mensen al gedoneerd hebben en/of de link hebben gedeeld. Geweldig! En ja, als in zo'n korte tijd al zoveel kan gebeuren, willen we natuurlijk nóg meer kinderen helpen... Dus, zullen we met elkaar voor de € 5000 gaan zodat we 50 kinderen een toekomst kunnen geven? 🥰 


En als je (nog) niet gedoneerd hebt, mag je de link natuurlijk delen: 


Bekijk de campagne Kleine operatie geeft kinderen weer toekomst! via https://lnkd.in/duprdU8


Alle beetjes helpen...: dankjulliewel! 🙏🏼


UPDATE (4/2): het eerste doel van €2000 is op grandioze wijze gehaald. Dank daarvoor!! Omdat we al zo snel zoveel geld mochten ontvangen, hopen we nog meer kinderen te kunnen gaan helpen: we hebben het doel verhoogd naar €4000. Wat zou het gaaf zijn, als we dat zouden halen... 🙏🏼

Over de campagne
Beheerder:
Corné van der Tang
Gestart op:
3 February 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie