€ 250.215 van € 200.000 opgehaald

 100%
15850 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

In loving memory of Robin. Als steun voor Suus en hun meiden Sofie en Feline

€ 250.215 van € 200.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Update 17 februari 2021

Lieve mensen,

Wij willen jullie uit het diepste van ons hart bedanken voor alle donaties die zijn binnengekomen voor Feline Sofie en Suzanne (onze Suus) Wij hadden nooit verwacht dat het zo groot zou gaan worden. Suus is inmiddels thuis aan het herstellen om samen met haar prachtige dochters verder te gaan. Door jullie donaties is de financiële kant in ieder geval veiliggesteld. Dank dank dank!!! ❤️

Wij zijn ook heel erg dankbaar dat de vier musketiers compleet zijn gebleven. Wat is onze Suus een vechter. Wij zijn sterker dan ooit! ❤️

Heel veel liefs, Sabine, Esmee & Daisy Update:

Lieve mensen,

De reacties en donaties zijn overweldigend. Het komt werkelijk uit alle hoeken. Het behoeft geen uitleg dat dit voor Suus, de kinderen en de rest van de hele familie een geweldig gebaar is. Aanvankelijk was het ingestelde doelbedrag al een mega gebaar geweest waarvan niemand had gedacht dat dat mogelijk zou zijn... Maar hoe mooi zou het zijn, als de toekomst van Sofie en Feline op financieel gebied geen enkel vraagstuk meer zou zijn bij dit verschrikkelijke verlies van hun vader op zo’n jonge leeftijd.. Met het tempo waarin de steunbetuigingen binnen komen, lijkt dat mogelijk te zijn! Om die reden is het doelbedrag opgehoogd. Het is met geen pen te beschrijven hoe dankbaar we zijn voor al jullie bijdragen!💙

___________________________________

De vier musketiers, zo worden wij altijd genoemd.

Wij zijn een eenheid binnen het korps en iedereen weet dat al 13 jaar lang. Een groepje meiden die alleen maar oog heeft voor elkaar op een feestje. Een blik of één woord is genoeg om elkaar te begrijpen. Wij kunnen altijd alles met elkaar delen en staan altijd voor elkaar klaar. Nog nooit hebben wij in zo'n situatie als deze voor elkaar hoeven klaarstaan. Hier zijn wij niet op voorbereid hier is niemand op voorbereid..

We hebben Robin zien komen en jullie liefde zien opbloeien. Hij was het voor jou, hij gaf jou de rust waar je al jaren naar op zoek was. Jullie mooie meisjes Sofie en Feline bezegelde jullie liefde. En nu zo plots in één klap is deze toekomst voorbij. 

Wij hebben nu geen woorden, we voelen ons machteloos. Wij zullen er voor jou en de meisjes zijn, dag in, dag uit. Wij willen het voor jou zo dragelijk mogelijk maken en daarom willen wij deze inzamelingsactie opzetten voor jou en de meisjes. Wij moeten dit doen voor Robin zodat hij weet dat het goed komt met jullie.

Lieve Suus wij houden van jou zo ontzettend veel! Jij bent sterk en je meiden ook!!!

Liefs, Sabine, Esmee en Daisy

Robin, maatje.. Waar moeten we beginnen? Geen van ons heeft het juiste antwoord. 
Gisteren ben je plotseling en op een vreselijke manier uit onze collegiale familie gerukt. Het inktzwarte stukje van het werk waar we met zijn allen regelmatig mee te maken hebben, komt met het verliezen van jou verschrikkelijk dichtbij. 

Veel van ons kennen je goed vanuit je tijd aan bureau Laak, later het Flexteam van district Den Haag-Zuid, en inmiddels als hondengeleider binnen het Team Surveillancehonden. Boeven vangen is je lust en je leven. Samen met je diensthond Mattie kon je daar je ei goed in kwijt. Maar je bent meer dan een politieman in hart en nieren. Echte mannen maken meisjes… Samen met jouw Suus maakte je er direct twee tegelijk.
Sportbeest als je bent, konden je toch al idiote work-outs altijd nog gekker. Als we dachten klaar te zijn, verzon jij een ‘toetje’. Met een Bulgarian bag ging jij voorop. We mochten pas naar huis als ons shirt een andere kleur had. ‘Bozo’ zou Bozo niet zijn, als je onderaan het 11 etages tellende trappenhuis in de Yp niet zou zeggen; “Dit is de laatste keer dat ik op je wacht…”. 

Je glas was altijd halfvol. Alle kleine beetjes helpen, is wat je zelf zou zeggen. Met deze actie willen wij daar namens al jouw collega’s collectief voor zorgen, zodat je meiden zich daar geen zorgen om hoeven te maken. Wat er gebeurt gebeurt er, maar we zullen als een grote familie om jullie heen blijven staan. 


Bozo, rust zacht maatje. 

Je collega’s, eenheid Den Haag.


Over de campagne
Beheerder:
Sabine Berghuis
Gestart op:
2 February 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie