€ 1.550 van € 2.500 opgehaald

 62%
50 donaties in 4 weken

Help Knipkunst by Annemarie de corona crisis door..

€ 1.550 van € 2.500 opgehaald
het verhaal
Zoals iedereen weet  zit onze prachtige salon al weken verplicht dicht.. Dit gaat Marie en mij enorm aan ons hart.. 😢  Wij mogen niet doen wat wij het liefste doen, wij missen de gezelligheid en onze fijne klanten heel erg!  De overheid laat ons aan ons lot over! 


Helaas is voor ons de lockdown weer verlengd tot tenminste 2 maart, dan hebben we ruim 11 weken dicht gezeten. We blijven duimen en hoop houden dat we dan na 2 maart deze keer echt weer open mogen! Het is niet te bevatten dat mijn bedrijf waar ik elke dag met plezier heen ging en wat nog volop in de groei was is, nu al zolang verplicht dicht moet blijven.


Dus ik dacht ik ga onze lieve klanten vragen voor een donatie,  elke euro telt, om op deze manier toch een beetje inkomsten te kunnen krijgen. Dus vind je ons lief, leuk, knap, gezellig en de allerbeste kapsters? Doe dan een duit in ons zakkie..  dat waarderen wij enorm 🍀 


We staan te popelen om straks weer aan het werk te mogen, en om iedereen weer van mooie haren te voorzien.. 🥳 Tot die tijd verkopen wij wel verfsetjes, en natuurlijk zijn onze mooie producten ook gewoon te koop, dus mail of stuur een berichtje via onze site en dan zorgen we dat de producten bezorgd worden..

Hopelijk tot snel.. 🍀
Over de campagne
Beheerder:
Annemarie Verstraten
Gestart op:
1 February 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie