€ 1.952 van € 80.000 opgehaald

 3%
45 donaties in 3 jaren
Doneren op deze campagne is op dit moment niet mogelijk.

Help mij weer te leven

€ 1.952 van € 80.000 opgehaald
Doneren op deze campagne is op dit moment niet mogelijk.
het verhaalHelp mij weer te leven, zodat ik mijn kinderen weer hun vader kan geven en mijn werkzaamheden weer kan hervatten.Hallo allemaal. Mijn naam is Ninos, 


ik ben 37 jaar en ben vader van 2 prachtige kinderen. Een jongen van 9 en een meisje van 3. Dit is eigenlijk ver uit mijn comfortzone, maar ik zie geen andere manier dan het op deze manier te proberen. Het leven heeft mij meerdere malen keihard onderuit gehaald. Steeds weer lukte het mij om op te krabbelen, maar op dit moment lijkt er geen licht te schijnen aan het einde van deze tunnel. 


Het lijkt soms net of goede bedoelingen, eerlijk zijn en hard werken niet wordt beloond in dit leven. Toch blijf ik geloven in het goede en richt ik mij enkel op het positieve. Vandaar dat ik mij nu tot jullie richt en een beroep doe op jullie goedheid.2 jaar geleden leek er nog weinig aan de hand. Ik werkte hard, was getrouwd en probeerde overal het beste van te maken. Breed hadden we het nooit, maar dat hoeft ook niet. Echte rijkdom zit altijd in je hart.


Toen begon de echte ellende. Ik kwam erachter dat ik al jaren werd bedrogen door zowel mijn vrouw als mijn compagnon met wie ik net een bedrijf had opgestart. In één klap was ik mijn gezin en mijn werk kwijt. Het resulteerde in het verliezen van mijn toenmalige woning. Met geen cent meer op zak moest ik noodgedwongen terug naar mijn ouderlijk huis, waar ik tot op heden nog steeds op een kamertje leef.Mijn ex vrouw hield ondertussen de kinderen bij mij weg. Mijn zoontje zag ik pas na een jaar weer (onder begeleiding) en mijn dochter heb ik sindsdien niet meer gezien.


Ik was werkelijk alles kwijt en had niks meer.


Vele maanden heb ik letterlijk op de rand van het leven gebalanceerd. Met hulp van een bekende creëerde ik de mogelijkheid om nieuw leven te blazen in een bestaand restaurant.


Er moest enorm veel gebeuren, maar ach, wat had ik te verliezen?


Daarnaast wist ik hoe het was om honger te hebben, dus als ik andere mensen kon helpen met mijn eten, dan graag.Elke dag maakte ik lange uren. Omdat er nog niet gelijk veel klanten waren, maakte ik eten voor mensen die het nodig hadden, maar niet konden betalen. De dankbaarheid die ik daarvoor kreeg was voor mij als een warme deken. 


In de eerste 3 maand haalde ik zelfs de krant, door eten te brengen naar het zorgpersoneel van ons ziekenhuis.De Covid crisis was ondertussen begonnen en bracht ook veel onzekerheid met zich mee. Maar ach, samen zouden we hier uit komen. Ik deed mijn best en had eindelijk weer vertrouwen in de toekomst.Totdat het in juni 2020 keihard ging regenen..


Het pand waar ik in zat bleek niet goed te zijn onderhouden door de verhuurder. Gevolg was een enorme lekkage op meerdere plekken. Alles stond onder water. Ineens was het pand onwerkbaar geworden.


Na maandenlang van het kastje naar de muur te zijn gestuurd ben ik nu ten einde raad. 


Niemand erkent verantwoordelijkheid. Ik heb al vanaf juni niet meer kunnen werken in de zaak en alle kosten bleven ondertussen doorlopen. Het resulteerde in schulden overal.


Ondertussen is er wel een schaderapport opgemaakt van EUR 80.000 aan herstelwerkzaamheden.Ondertussen zit ik ook helemaal aan de grond en ben ik ten einde raad. Ik kan niet eens juridische hulp inschakelen om mijn zoontje én dochter weer te kunnen zien. 


Via een kennis zag ik deze manier van hulp vragen. Ik zie geen andere mogelijkheid dan het te proberen op deze manier. Ik hoop op de goedheid en het begrip van mijn medemens. Elk gebaar, hoe klein dan ook, is voor mij een stapje weer terug in het leven. Mijn dankbaarheid is groot en ik hoop ooit wat terug te kunnen doen voor de maatschappij. Ik zal in ieder geval mijn uiterste best doen om iedereen het beste te geven.

Over de campagne
Beheerder:
Ninos Malki
Gestart op:
31 January 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie