€ 1.670 van € 4.500 opgehaald

 38%
96 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Help Tattoo even wat Ambers de lockdown door

€ 1.670 van € 4.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Door de lockdown raken veel bedrijven krap bij kas of nog erger, diep in de schuld. Ondanks dat de overheid veel sectoren probeert te steunen krijgt niet iedereen de hulp die ze nodig hebben. Een van deze groepen waarbij de overheid tekort schiet zijn tattooshops. 


Onlangs is het mij duidelijk geworden dat ik een van mijn favoriete Groningers misschien kwijt ga raken. Amber Spelt, bekend als shop Tattoo even wat Ambers, is een van de mensen die door de afwezigheid van financiële steun misschien niet meer open kan gaan. Het staande proberen te houden van een zaak kost nu meer dan dat het wat oplevert. 


Een van mijn vooruitzichten was om een tattoo te laten zetten na de lockdown. Iets om naar uit te kijken. Maar vervolgens wil ik een afspraak maken en verteld ze me dat ze niet weet of ze eigenlijk weer open kan gaan. 


Ik heb nu 4 tattoos, waarvan drie bij Amber gezet zijn. Iedereen die tattoos heeft gezet begrijpt mij wel wanneer ik zeg dat dat plaatje op je lichaam zoveel meer met zich meebrengt. De adrenaline, het verheugen, de betekenis en altijd iets wat je voor de rest van je leven bij je houd. Iets wat Amber het liefst blijft zetten. Kun jij iets missen? Steun haar in deze tijd zodat ze haar gezellige shop kan houden in Groningen. Kleine artiesten en ondernemers moeten behouden worden. Want ondanks dat ze klein of onbekend zijn, hun bijdrage kan enorm veel betekenen. 


Deel dit verhaal. Let op andere kleine artiesten en ondernemers bij jou in de buurt. Hoe kun jij iets bijdragen?Over de campagne
Beheerder:
Elize Greidanus
Gestart op:
31 January 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...