€ 7.358 van € 37.500 opgehaald

 20%
213 donaties in 3 jaren

Steun Barista Cafe Lisse in ons voortbestaan.

€ 7.358 van € 37.500 opgehaald
het verhaal

Lieve mensen, ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen. 

Vanuit het hart geschreven en misschien af en toe van de hak op de tak☺️

Aller eerst wil ik al onze gasten en personeel en iedereen die ons heeft geholpen, bedanken. Voor alle tot nu gekregen steun ben ik ontzettend dankbaar 🙏🏻

Voor iedereen is het een moeilijke en lastige tijd. Een tijd waarin je het liefst onder de wol wilt kruipen en wakker gemaakt wilt worden als het over is. Een aantal weken heb ik een te hoge bloeddruk gehad met hartkloppingen, omdat ik in mijzelf een grote onmacht voelde. Ik wilde deze situatie veranderen, maar hoe?! Het raakt mij hoe mensen door deze situatie geraakt worden op wat voor manier dan ook. 

Ik heb toen met iemand gesproken en vertelde mij, parkeer Covid, geen tv, hardlopen wandelen etc en positief blijven. Dat hielp al enorm. Ik heb toen de knop gevonden en omgezet. Ik probeer in het hier en nu te leven. En slechte gedachten weg te wuiven. Dit is lastig. 

Bij het begin van de tweede lockdown was ik aan het werk en toen belde mijn dochter van elf huilend op; papa je gaat toch niet failliet. Dan moet je als ouder wel even slikken. 

Barista Cafe Lisse bestaat nu bijna 7 jaar. En elke dag vragen gasten hoe het gaat en dat is super lief. Met het personeel en mij persoonlijk gaat het goed. 

Alleen op financieel gebied staat het water aan de lippen. Ik heb heel lang getwijfeld om dit doen. Ook nu na de persconferentie is er nog geen enkel uitzicht. Als ondernemer wil je zelf je broek op houden en wil je niet afhankelijk zijn van de overheid of andere mensen. 

Graag wil ik en mijn team jullie zodra het weer mag binnen of op het terras weer voorzien van een onze heerlijke ontbijtjes, koffies, gebak, broodjes of borrelplank die wij met grote liefde ❤️ maken, maar ik vraag hiervoor jullie steun. 

Alle kosten (huur, lonen, gas, water licht, pensioen, loonbelasting etc) gaan gewoon door.  Wel ben ik in gesprek met de verhuurder en steunen ons ook op het financiële vlak. Hier ben ik heel dankbaar voor. 

De steun van de overheid is op dit moment onvoldoende. Willen jullie dat Barista Cafe Lisse in de toekomst ook bestaansrecht heeft, steun ons dan. 

Het team en ik hopen jullie weer snel te mogen verwelkomen.

Alvast super bedankt! In liefde en dankbaarheid 🙏🏻❤️🙏🏻

Lieve Nederlanders! Voorbeeld; stort € 5 x 9.000.000 werkenden = €45.000.000

Elke euro welke boven het eerste gestelde doel van € 37.500,00 gestort wordt, zal ik in een stichting doen om zo overige horeca bedrijven in nood te helpen!  

Houd je van de Horeca??? deel dit bericht dan aub!!! 

Delen is 🙏🏻❤️🙏🏻

Over de campagne
Beheerder:
Danny Gerritse
Gestart op:
14 January 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie