€ 905 van € 900 opgehaald

 100%
22 donaties in 3 jaren

Gratis Tesla rit voor IC COVID-19 verpleegkundige

€ 905 van € 900 opgehaald
het verhaal

Ik run een event- video en contractcatering bedrijfje en zet daarnaast onze Tesla in voor trouw (www.trouwtesla.nl) en rouw (www.rouwtesla.nl) ritten. Ondanks dat we zwaar geraakt zijn zetten we energie en onze spulletjes graag kosteloos in om een bijdrage te leveren om de zorg te ondersteunen.

Zelf getroffen door COVID-19 hebben we groot respect voor de (IC) COVID-19 verpleegkundige die in de frontlinie zorg bieden. Vandaar dat ik nu mijn gerealiseerde jongensdroom, onze TrouwTesla Model X, "coronaproof" heb gemaakt. Nu kan ik als vrijwilliger, net als vele andere chauffeurs, wekelijks tientallen (IC) COVID-19 verpleegkundige die bijspringen in andere ziekenhuizen (buiten hun regio) veilig en comfortabel vervoeren. Ze zijn bekaf en de verhalen van de achterbank zijn schrijnend. 

We krijgen steeds meer aanvragen (o.a. via Team Vrijwillig) en er zijn gelukkig nog meer Tesla Model X rijders die willen assisteren. Deze bijzondere auto leent zich namelijk uitstekend voor "coronaproof" vervoer. Dus ik wil dolgraag ook een tweede Tesla voorzien van de onderstaande items. Zo kunnen we het besmettingsrisico voor de vrijwillige chauffeurs en de verpleegkundige tot een minimum beperken. Wat gaan we doen met het geld? De onderstaande items kopen en installeren: 
- van mijn prototype scheidingswand een tweede verbeterde versie maken 
- zuurstofmeter op batterijen aanschaffen 
- desinfecterende UV-C lamp op batterijen installeren
- reinigend stoomapparaat kopen 
- doosjes met medische mond neus maskers
- en wat lekkers in de auto voor de verpleegkundige

Om dit te kunnen bekostigen ben ik een kleine charity crowdfunding actie gestart. Mocht iemand ons initiatief om gratis (IC) COVID-19 verpleegkundige woonwerk verkeer aan te bieden nog een kleine beetje willen steunen dan valt mijn eeuwige dank je ten deel 😉 

Over de campagne
Beheerder:
Michael Chapman
Gestart op:
8 January 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie