€ 1.140 van € 1.500 opgehaald

 76%
58 donaties in 4 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Kruisband operatie voor knuffel kont Doenja de rottweiler

€ 1.140 van € 1.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Update: wow wij zijn hier stil van de donaties🥰 kunnen niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar wij zijn.
Mag ik even aan jullie voorstellen?🥰

 Dit is Doenja een rottweiler van 4 jaar oud. Kijk nu eens naar dat lieve koppie.

 Ze woont samen met haar baas ruud, ruud zegt altijd Doenja heeft een "mega ren" daar bedoelt hij de flat mee.😂 Ze heeft een eigen bank waar ze graag op ligt en samen met ruud tv kijkt. Als er iets op tv komt met honden of andere dieren staat ze op loopt na de tv gaat piepen of geeft een blaf om aandacht te krijgen van het dier dat op tv is😅 of als er voetbal op is gaat ze achter de bal aan. Het is heerlijk om te zien hoe ze dan geniet. In de zomer ligt ze heerlijk te genieten van de zon op haar prive balkon. Of ze staat door de spijlen te kijken wie er langs komt. Ruud zeg wel eens tegen Doenja en muts ben je weer aan het oud wijven🤣  In de bejaarden flat waar ruud en Doenja wonen, kent bijna iedereen de twee. Als Doenja een flatbewoner tegen komt groet Doenja  altijd vriendelijk voor een aai, knuffel of een klein kusje. Soms heeft Doenja want dan krijgt ze ook nog een lekker honden koekje. En natuurlijk weet ze van wie ze die krijgt.😜 

de buurt kent Doenja en ruud. ze wandelen veel door de wijk en  ruud is nooit te beroerd om een praatje te maken. 

Doenja is dol op spelen. Vooral met haar honden vriendjes en gelukkig heeft ze die veel in de buurt. Lekker achter elkaar aanrennen of  kijken wie het eerste bij de bal is. Maar hoe leuk Doenja het ook vind om met haar vriendjes te ravotten ze houd haar baasje wel in de gaten. Kijken of hij er nog wel is 😉Ruud heeft een paar jaar geleden een zwaar ongeluk gehad. Ruud had op 3 plaatsen zijn rug gebroken en zijn nek op 2 plaatsen. Na een paar operaties en lang revalideren kan ruud gelukkig nog lopen in die periode was Doenja voor ruud zijn grote steun. Het is voor ruud goed om in beweging te blijven. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker? In je eentje een stukje te gaan lopen?  Of wandelen met je maatje.? 

1,5 week geleden was Doenja met wat andere honden aan het spelen. We denken dat het tijdens het spelen mis is gegaan met de kruisband van Doenja. Doenja heeft in eerste instantie niets laten merken dat ze pijn had of dat er wat was met haar kruisband. pas in de avond toen ruud met haar de laatste ronde wilde gaan lopen . Wilde Doenja niet van haar bank afkomen. Dat ze dat deed was raar, normaal hoeft ruud maar haar riem te pakken en Doenja komt er als een blij ei aangelopen . Maar nu niet. Op dat moment is ruud Doenja na gaan kijken misschien zit er iets in 1 van haar pootjes maar er was niets te zien. Op het moment dat hij bij de linker achte knie komt geeft Doenja een kleine piep. 

Ruud is in de ochtend  met Doenja bij de dierenarts geweest. Deze dacht dat Doenja wat verrekt had. Doenja trok op dat moment een beetje met haar linker achter poot. ze heeft pijnstillers gekregen. En een week rust. Na 2 dagen leek het beter met Doenja te gaan. Maar dag 3 gebruikte ze helemaal haar achter poot niet meer. Ruud is toen weer met Doenja na de dierenarts geweest maar dit keer in België. Daar zijn er foto's gemaakt geworden van de knie van Doenja hierdoor zijn ze erachter gekomen dat ze haar kruisband afgescheurd heeft. Om dit te herstellen is er een operatie nodig. Deze gaat rond de €1500 euro kosten. Dit bedrag kan ruud niet betalen. Hij is 2 keer met Doenja na de dierenarts geweest wat ruud met alle liefde doet. Maar zoals iedereen weet brengt dit ook kosten met zich mee en is het kleine beetje spaargeld wat hij had op. Waardoor hij de operatie niet kan betalen. Ruud is gek op doenja en is spullen van zichzelf aan het verkopen om het bedrag bij elkaar te krijgen. Maar als je al niet veel hebt om te verkopen word dat natuurlijk ook moeilijk.

Daarom vragen wij u om een klein donatie te doen om de operatie te laten gebeuren. 

Zou er na de operatie nog geld overblijven, storten wij dit naar stichting dierenlot 

Wij zullen ook de rekening van de dierenarts hier plaatsen als de operatie geweest is. Zodat jullie kunnen zien hoeveel het uiteindelijk is geworden.

Met vriendelijke groet

Ruud en Doenja 

Update: wauw al € 200 opgehaald. Wat zijn er toch lieve mensen op deze wereld. Het baasje van Doenja is jullie nu al dankbaar


Update: de operatie van Doenja staat gepland op dinsdag 19 januari.

Het baasje van Doenja is er stil van dat er mensen zijn die een donatie doen. Ruud is jullie eeuwig dankbaar.

Over de campagne
Beheerder:
Nathalie Heijenrath
Gestart op:
6 January 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie