€ 5.750 van € 5.750 opgehaald

 100%
139 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

INZAMELINGSACTIE ANGELIQUE Diastase operatie!

€ 5.750 van € 5.750 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Lieve vrienden, familie, kennissen, eigenlijk iedereen!


Ik wil via deze weg een inzamelingsactie starten voor Angelique(38). Velen bij jullie bekend als familie of vriendin.

Ze moet een operatie ondergaan, velen van jullie hebben waarschijnlijk via social media wel eens vernomen dat ze in een hersteltraject zit. Ze heeft het afgelopen 1,5 jaar keihard gevochten en haar best gedaan met heel intensieve therapie om beter te worden. Maar helaas is het resultaat minimaal en moet ze toch een operatie ondergaan.

In oktober 2018 hebben Angelique en Nick hun eerste kindje mogen verwelkomen, daar waar een jong gezin moet genieten van het grote geluk liep het bij hun helaas anders.

Enkele dagen/weken na de bevalling bleven hevige pijnklachten bij angelique aanhouden, ze kon bijvoorbeeld maar 10 min achter de commode staan. De verzorging van Davey viel ook enorm zwaar omdat ze veel uit handen moest geven.

Een klein wandelingetje buiten was al een hele opgave, met zoveel hevige pijn kon ze bijna geen kant op. Om toch af en toe naar buiten te kunnen was zo nu en dan een rolstoel nodig. Functioneren gaat nu beter maar de pijn en oorzaak blijven aanhouden. De ene dag gaat het beter dan de andere.

Dit wil je als moeder niet, bijna niet in staat zijn om voor je kindje of gezin te kunnen zorgen.

Intensieve revalidatie therapie volgde, van bekkenbodemtherapeute naar de  gynaecoloog in het UMC Utrecht en naar de revalidatie arts van het Spine & Joint centrum. Zij constateerde allemaal een enorm overspannen bekkenbodem, een zeer overbelaste rug (als beton) èn een grote Rectus diastase. Doordat de Rectus diastase zorgt voor instabiliteit in de romp, gebeurd er dus dat ander spiergroepen zoals bekkenbodemspieren en rugspieren gaan (over)compenseren.

Op echo's is ook te zien dat de buikspieren niet/nauwelijks functioneren en alle andere spiergroepen de functie van de buikspieren willen overnemen.

Dit is het gevolg van een lijst met nog meer bijkomende en pijnlijke klachten.

Door aanmelding bij het Spine & Joint revalidatie centrum was er een hoop om de buikspieren weer in actie te krijgen. Na intensieve revalidatie lukte het wel om de buikspieren in actie te krijgen maar om de spieren weer kracht te laten geven lukte gewoonweg niet meer.Daarom is de operatie zo hard nodig! Alles geprobeerd alles gegeven maar met weinig resultaat.

De operatie die ze zal ondergaan bestaat uit het hechten/reven van de rechte buikspieren en het dichten van een buikwandbreuk, dit gebeurt via een buikwandcorrectie en valt daarom buiten de vergoeding van de zorgverzekering. Een buikwandcorrectie is estetisch maar  dit is in deze situatie zeker niet het uitgangspunt! 

En dit terwijl deze operatie iemand zijn leven weer kan terug krijgen en het medisch noodzakelijk is.

De zorgverzekering heeft de vergoeding dan ook afgewezen en laten we eerlijk zijn, €5750 is een hoop geld en dat heeft niet iedereen zo op de plank liggen.

Angelique heeft deze operatie heel hard nodig en daarom deze inzamelingsactie.

Elk euro is van harte welkom, en een kleine bijdrage om iemand een fijn leven terug te geven!!! Alle kleine beetjes maken nu eenmaal een groot geheel!

Wij vragen jullie dan ook om voor Angelique te doneren zodat ze de operatie kan ondergaan om de kwaliteit van haar leven te kunnen maximaliseren! Voor haar maar zeker ook voor haar zoontje en partner!

WE GAAN ERVOOR!

P.S Angelique weet niks van deze actie! Dus zij zal hierdoor enorm verrast worden!

Veel liefs een vriendinnetje van An, 💋💋💋

Over de campagne
Beheerder:
Wow Hairstyling
Gestart op:
23 December 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie