€ 905 van € 5.500 opgehaald

 17%
53 donaties in 1 maand

Kinderwens Debby en Angelique.

€ 905 van € 5.500 opgehaald
het verhaal

Lieve allemaal,

Wij zijn Angelique en Debby. 

Angelique: Ik ben moeder van Layla (8) en werk als Mindset Coach en hou mij bezig met zelfliefde en je eigen waarden daarin. Lees graag boeken en vind daar mijn rust in.

Debby: Bonus moeder van Layla en ik werk als Jongeren en Budgetcoach. 

Als Budgetcoach ben ik bewust bezig met mijn financiën. En ik vind het ook belangrijk om inzicht te geven in de kosten van dit traject. 

Verder vind ik het heerlijk om mijn creativiteit te uiten in het maken van kaarten. 

Samen zijn wij gek op de natuur en hebben dit jaar samen onze wandel schoenen aangeschaft!

Wij zijn nu drie jaar samen en hebben een onwijs grote kinderwens. We hebben in 2020 alle mogelijk manieren onderzocht om te kijken wat bij ons past. Zo hebben we vorig jaar een Donor op bezoek gehad, zijn we naar het ziekenhuis geweest om te kijken welke mogelijkheden hier zijn  en we hebben het met een familielid er over gehad. 

Ons vlammetje ging harder branden van partnereicel donatie met IVF. Dit houdt in dat Debby haar eicel doneert aan Angelique. Op deze manier voelt het voor ons als echt samen een kindje kunnen krijgen. 

Omdat het z’n bijzonder traject is willen wij hier meer bekendheid over geven. Het is zo jammer dat er nog geen vergoeding is voor dit traject en we hopen dat wij via deze weg onze stem kunnen laten horen.  

We zullen ons proces delen via Facebook en Instagram @l.oveislove neem gerust een kijkje! We hopen dat we met ons verhaal anderen kunnen informeren en inspireren. 

Deels zijn wij met dit bericht begonnen, met de support van al onze vrienden en familie DOEN! zegt iedereen. Daarom durven wij ook deze stap te zetten om jullie om hulp te vragen!

Om onze wens in vervulling te laten gaan, willen we hier begin van 2021 mee starten. Met een beetje hulp van jullie. 

We hebben gespaard voor onze kinderwens, alleen we hadden niet verwacht dat de kosten zo hoog zouden zijn voor dit traject. In het uiterste geval, vertraagt ons traject als wij het bedrag niet bij elkaar krijgen. 

De €5500,- die wij al doel hebben is een deel van het bedrag wat wij voor deze behandeling moeten betalen. Het is een vrij kostbaar traject. Zo moeten wij o.a zelf de hormooninjecties betalen, de eicel punctie t.w.v €2199,- en de terugplaatsing, kosten voor het donorzaad ect.

Als je tot zover bent gekomen met lezen, super tof! Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om dit al te lezen. Dat is voor ons al heel waardevol. 

(We hebben te horen gekregen dat de kosten lager zijn, om die reden is het bedrag aangepast)

Over de campagne
Beheerder:
Debby Rabbers
Gestart op:
13 December 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie