€ 980 van € 5.500 opgehaald

 18%
60 donaties in 3 jaren

Kinderwens Debby en Angelique.

€ 980 van € 5.500 opgehaald
het verhaal
Lieve allemaal,

Wij zijn Angelique en Debby. 

Wij zijn drie jaar samen, verloofd en hebben een onwijs grote kinderwens. In 2020 hebben alle mogelijk manieren onderzocht om te kijken wat het beste bij ons past. Zo hebben we vorig jaar een donor op bezoek gehad en zijn we naar het ziekenhuis geweest om te kijken welke mogelijkheden hier zijn.

Wij hebben gekozen voor een partner eiceldonatie. Dat betekend dat in dit geval Debby een eicel gaat doneren aan Angelique. Wij hebben voor deze behandeling gekozen omdat wij op deze manier echt samen een kindje kunnen krijgen. Op deze manier voelen wij heel sterk dat we dit echt samen doen.

Deze behandeling is heel intensief, we moeten een heel traject doorlopen van onder andere hormoonbehandelingen en Debby moet een eicel punctie ondergaan. Ook brengt de behandeling zijn risico’s mee. Het zijn niet alleen hormoon behandelingen, overigens. Ook veelvuldig psychologisch onderzoek, inwendige onderzoeken, donor vinden, bevruchting, terugplaatsing etc. Het traject is anders dan een ‘standaard’ IVF.

Ons doel is om meer bekendheid te geven aan dit traject omdat het voor lesbische koppels een bijzonder proces is. En om andere koppels te helpen en informeren als er vragen zijn rond om dit traject. We delen ons proces via Instagram, Facebook en een blog op www.mamaplaats.nl @L.oveislove.

Onze ‘geldvraag’ is ontstaan door de steun en support van al onze vrienden en familie. En uit het feit dat we behoorlijk overvallen zijn door de kosten van het gehele traject. Ook voor ons, we wisten dat het geld ging kosten – maar niet zó veel. Het is mogelijk om nog een tijdje door te sparen, maar het leeftijdsverschil met Layla wordt dan nog groter. 

We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen. Dat is voor ons al heel waardevol. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. 

Veel liefs,

Debby en Angelique


Over de campagne
Beheerder:
Debby Rabbers
Gestart op:
13 December 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie