€ 5.807 van € 5.000 opgehaald

 100%
222 donaties in 3 jaren

Voor de gemeenschap, door de gemeenschap!

€ 5.807 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐬𝐜𝐑𝐚𝐩, 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐬𝐜𝐑𝐚𝐩!

Ik ben opgegroeid in een hechte gemeenschap. Een gemeenschap waarin 'we looked out for each other'. Wij hadden het, collectief gezien, niet breed maar kwamen niks tekort. Die onderlinge saamhorigheid heeft mij geΓ―nspireerd om als jongere, jongvolwassene en nu als volwassen man altijd te kijken naar degenen die het minder hebben en daar graag iets voor te willen doen.

Kijkend naar het, voor velen, verschrikkelijk jaar die we achter de rug hebben met de wereldwijde coronacrisis wil ik het jaar toch op een positieve manier afsluiten. Met de Kerst in aantocht wil ik graag dat wij, als gemeenschap, iets moois doen voor onze medemens. Ik heb de afgelopen periode, met betrekking tot het virus, steeds gehoord 'we moeten het samen doen'. Dat klopt helemaal maar moet NIET alleen betrekking hebben op het virus maar in het algemeen over het dagelijks leven!

Ik wil graag daarom boodschappenbonnen (ter waarde van 100 euro) doneren aan gezinnen in de regio die het minder breed hebben zodat ook zij de feestdagen zo optimaal mogelijk kunnen vieren en het jaar positief kunnen afsluiten.

Maar.....

Ik kan dit niet alleen. Daar heb ik jullie hulp bij nodig. Daarom vraag ik jullie om te doneren wat jullie kunnen. 2 euro, 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro of meer. Het maakt niet uit. Alle kleine beetjes helpen. Als er 50 mensen 2 euro storten hebben we een gezin al geholpen bijvoorbeeld. Ik zal zelf als eerste 100 euro doneren zodat we in ieder geval 1 gezin al kunnen helpen. Maar ik ga er natuurlijk voor om zoveel mogelijk gezinnen te helpen ❀

Waarom doe ik dit?

Naast het feit dat ik, vanuit mijn positie, mensen wil helpen wil ik ook als een voorbeeld dienen voor mijn dochters. Ik wil mijn dochters laten zien hoe waardevol het is om je medemens te helpen wanneer je in de positie bent om dat te doen. Ik zal daarom ook mijn oudste dochter bewust meenemen in dit proces zodat zij ook gaat ZIEN hoe waardevol het is om anderen te helpen en hoeveel voldoening het geeft. 

'Planting seeds for the future'

Alvast bedankt voor jullie hulp ❀

Over de campagne
Beheerder:
Runell Martes
Gestart op:
13 December 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie