€ 220 van € 8.000 opgehaald

 3%
6 donaties in 3 jaren

Een veilige basis voor individuele en collectieve groei

€ 220 van € 8.000 opgehaald
het verhaal

Ook al is het dankzij deze speciale tijden nog onzeker over hoe onze contacten er de komende jaren uit gaan zien. 

Geloof ik sterk dat nu meer dan ooit het belangrijk is om veilige plekken te creëren waarin je binnen een vertrouwde omgeving aan zelfgroei kan doen. 

Om deze reden voel ik dan ook dat ik extra financiële hulp mag inschakelen voor het bouwen van de nieuwe praktijk. Hieronder kan je het verhaal lezen over waarom het een collectieve energetische onderneming moet worden, in plaats van enkel mijn energie. 

Door samen te investeren in een energetisch centrum, zetten we de intentie voor energetische groei nog meer kracht toe. Samen sturen we naar het universum dat we klaar zijn voor groei, voor verbinding, voor een veilige haven waarin ik als spaceholder zal fungeren.

Dit centrum zal staan voor individuele en collectieve bewustwording! 

Crowdfunding oproep

Hallo lief mens,

Ik sta gekend als Riri Starseed en ben woonachtig in Rijkevorsel te België (nabij Nederlandse grens). Ik ben mama van 2 prachtige dochters (5 jaar en 4 weken) en 2 plus kindjes (6 en 3 jaar). Samen met mijn man, gaan we voor onze dromen als gezin en inspireren we graag anderen om dit ook te doen. 

Als mensen aan me vragen wat ik juist doe, is mijn antwoord simpel. Ik neem mensen mee het onbekende in. Ik maak hen bewust van de stappen die ze te zetten hebben om een vrij en gelukkig leven te leiden. 

Als holistisch therapeut, levensgids, coach,.. (welke term ook het beste met je resoneert), zet ik verschillende methodieken in om anderen te helpen herinneren aan wie ze werkelijk zijn en wat ze hier te doen hebben. Om het zo toegankelijk mogelijk te maken, bied ik dan ook diensten aan met verschillende drempels.

Zo kan je bij me terecht voor oa Healing (Reiki), opleidingen, ceremonies voor diepgang, mijn boek Will I marry me?, essentiële oliën, business coaching, etc.

Voordien bood ik dit aan in mijn praktijk in huis, maar door de onverwachte komst van ons kleinste wondertje, moest deze ruimte maken voor een kinderkamer. 

Voor de nieuwe praktijk zou ik graag een Yurt in de tuin plaatsen. Deze zou perfect staan, vol juiste energie en groot genoeg om ook de opleiding dagen, ceremonies etc te organiseren. Ook zou ik iemand inhuren om wekelijks yoga lessen te komen geven in de Yurt en maandelijks een estatic dance te organiseren. Uiteraard allemaal binnen de opgedragen veiligheidsnormen.

Deze zou er in eerste instantie in Juni al gestaan hebben, maar omwille van de crisis en extra onverwachte kosten, moesten we even andere financiële prioriteiten stellen. 

Nu zou ik ontzettend graag in Januari / Februari terug aan de slag gaan (mits het mag) maar zonder ruimte zit dit er nog niet in. Zonder Financiën geen Yurt en zonder Yurt onvoldoende financiën. Vandaar deze oproep naar een crowdfunding.

Ik zou dolgraag in het nieuwe jaar mijn expertise en talenten weer volop inzetten om te doen waar mijn hart vol van is. Anderen helpen op hun pad naar bewustwording, naar balans in zichzelf en het verbinden met anderen. 

Bij deze een hulp vraag om mijn droom te helpen waar maken. Vanuit mijn hart ben ik zo dankbaar voor iedere kleine steun. 

Liefs,

Riri

Over de campagne
Beheerder:
Riri Starseed
Gestart op:
11 December 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie