€ 3.570 van € 5.000 opgehaald

 72%
41 donaties in 1 maand

Save The Hophead Boat (suddenly sunk)

€ 3.570 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Beste landgenoten, 

Op 9 December 2020 is het authentieke schip van de Brewboys bar plots gezonken. 
Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog een raadsel. 

Op dit unieke schip zijn vele rond vaarten georganiseerd voor vrienden, familie met verjaardagen en mooie zonnige dagen. 

De Corona crisis heeft de Brewboys bar niet veel goeds gebracht.  Daarom vraag ik via deze weg jullie aandacht. De spaarpot is op en de Brewboys hebben jullie steun hard nodig! 

Heb jij ooit op deze boot een tochtje gemaakt? Mooie herinningen aan lekkere biertjes terwijl je keek naar de prachtige omgeving van Amsterdam?

Of zie jij deze stalen klassieke sleep boot graag weer boven water komen?

Steun ons- team Brewboys alsjeblieft!

UPDATE; Vanmorgen heeft de 1e ploeg de oliebooms geplaatst! De 2e ploeg heeft de kraanponton op de Herengracht afgebroken en is hem nu op het Oosterdok aan het opbouwen. Daarna gaan ze door naar de werf in de Coenhaven en spudpaalverlengers ophalen en monteren op de spudpalen. 

Vervolgens gaan ze naar de locatie en alles klaarleggen voor het duik en hijswerk. De duikers stappen morgen 11 December rond 07:30 op locatie aan boord. Hopelijk krijgt het team de Hophead Boot zonder al teveel schade boven water....

(Als de boot weer vaart willen wij uiteraard iets terug doen voor de gegeven donaties. Hierbij deel ik met jullie dat bij een donatie vanaf 100 euro wij de donateur en wat vrienden meenemen voor prachtige tocht door de grachten van Amsterdam)

Marloes Tiemersma. 

Over de campagne
Beheerder:
Marloes Tiemersma
Gestart op:
9 December 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie