€ 1.415 van € 9.500 opgehaald

 15%
57 donaties in 3 jaren

Ieder kind een kinderfeestje

€ 1.415 van € 9.500 opgehaald
het verhaal

Ieder kind verdient een kinderfeestje!

Daar gaan wij voor zorgen! 

Wij hebben een bus gekocht! En hebben wij omgetoverd tot FUN bus! Wij gaan door heel Nederland rijden voor geboekte feestjes, maar ons doel is om juist ook naar kinderen te gaan die door omstandigheden géén feestjes kunnen krijgen van hun ouders/verzorgers. De feestjes die wij organiseren worden naar thema geboekt, zo kunnen wij komen schminken, glittertattoos zetten, in de watten gelegd worden met een beauty spa, de bus bij elkaar brullen met karaoke of een potje gamen! 

Omdat een feestje in onze bus best wat geld kost hebben wij deze crowdfunding opgezet... Nu hopen wij met deze crowdfunding dat er mensen zijn die net zo enthousiast zijn als wij en ons financieel willen helpen om gratis feestjes te kunnen geven. Hoe te gek zou het zijn als wij op deze manier geld bij elkaar kunnen verzamelen en gratis feestjes kunnen geven voor die kinderen die het juist zo hard nodig hebben. 

De plannen van de toekomst zijn per maand zeker 2 kinderen blij te maken met een te gekke party met alles er op en eraan! Taart, drinken, een kadootje, slingers. Dit doen we voor deze kinderen gratis. Van de overige feestjes die geboekt gaan worden zullen wij altijd 10% doneren aan gelijkwaardige doelen, waar wij maar een glimlach kunnen toveren op die kleine gezichtjes :-)

Liefs team All you need is Fun

Volg ons op social media voor onze acties! > allyouneedislooks en allyouneedisfun

Sponsors zijn ook welkom, mail ons voor informatie op [email protected]


Over de campagne
Beheerder:
Marina Slot
Gestart op:
26 November 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie