€ 3.210 van € 2.000 opgehaald

 100%
148 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Operatie

€ 3.210 van € 2.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

UPDATE: We made it!! Ik heb op 1 dag mijn doel bereikt! Ik ben elke persoon ontzettend dankbaar en ik kan niet verwoorden hoeveel jullie support mij doet en hoe gelukkig dit mij maakt! Echt oprecht bedankt hiervoor! Het overige geld gaat naar eventuele extra kosten van mijn operatie, en de rest wordt gebruikt om mijn studielening af te betalen. Ik kan jullie niet genoeg bedanken! Elke persoon die heeft gedeeld/gedoneerd heeft dit mede mogelijk gemaakt en daarvoor ben ik eeuwig dankbaar! Liefs, A


Mijn naam is A, ik ben een man van 20 jaar.

15 december 2020 heb ik na lang wachten mijn operatie (mastectomie).  Doordat ik student ben en geen ouders heb om op terug te vallen zit ik bij het OCMW. Het OCMW heeft mij een goedkeuring gegeven om mijn medische kosten te betalen. In augustus had ik een aanvraag gedaan voor mijn operatie te betalen (€2000), deze is echter vandaag (18/11/20) afgekeurd.

Ik moet ten laatste 5/12/20 betalen.

Ik heb geen spaargeld en mijn maandelijks inkomen bedraagt €640.

Eerder dit jaar heb ik een lening moeten aanvragen om mijn studies te kunnen betalen, dit is een 3 jarige lening. Hierdoor kan ik dus ook niet sparen. Alle kleine beetjes helpen en zijn meer dan welkom. Danku.

Over de campagne
Beheerder:
Adjua Benhelima
Gestart op:
18 November 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie