€ 2.155 van € 7.000 opgehaald

 31%
121 donaties in 3 jaren

Begrafenis mercedes stoops (26 jaar oud)

€ 2.155 van € 7.000 opgehaald
het verhaal
Ik Marcella het kleine zusje van Mercedes doe deze campagne voor Mijn zus Mercedes Stoops om voor haar een waardige uitvaart te kunnen betalen. Mercedes Stoops is op zaterdag ochtend 7 november helaas van het leven beroofd, mijn zus was altijd heel vrolijk, zorgzaam, en een heel gezellig persoon om mee te praten, bellen, appen etc. Ook was ze een heel belangrijk persoon in 

de familie, vooral voor mij. Ik heb veel meegemaakt met mijn zus bijvoorbeeld dat wanneer we samen op stap gingen iedereen altijd dacht dat ze mijn moeder was en wij daar altijd heel hard om moesten lachen. Mercedes is 26 jaar geworden. Ik/wij hopen dat jullie ons willen helpen.




Ik Marcella wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun ik/wij zijn jullie echt super dankbaar, ook willen wij omroep Flevoland bedanken voor hun bericht. Jullie zijn echt super echt bedankt we hebben nu meer kunnen doen voor mercedes zoals ervoor zorgen dat echt alles rond kunnen maken en er toch een mooi afscheid van te kunnen nemen jullie krijgen 1 voor 1 echt een super dikke knuffel voor jullie hulp en steun.

Dikke knuffels, van Marcella 

Over de campagne
Beheerder:
Talitha Stoops
Gestart op:
8 November 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie