€ 620 van € 620 opgehaald

 100%
41 donaties in 3 jaren

Fern. 25 nov 2020

€ 620 van € 620 opgehaald
het verhaal

Helaas moeten we mededelen dat fern het niet heeft gehaald. vandaag is ze helaas van ons gegaan en in een sterretje veranderd.

.later meer info


Vr gr tanja 


Dag allemaal,

Ik ben Tanja en ik loop stage bij landschapsbeheer Terra. Via mijn begeleiders heb ik te horen gekregen dat onze lieve Fern suikerziekte heeft gekregen. Daardoor is haar lens van haar oog beschadigd. Zouden jullie mij willen helpen om dit lieve dier een nieuwe kunstlens te geven? Hieronder kunnen jullie lezen hoe het allemaal zit.

Lieve mensen, we hebben jullie keihard nodig:

Onze redder in nood, onze rots in de branding, onze trouwe metgezel en onze onmisbare kanjer.

Wat een dikke ellende, enorme pech dat juist dit haar moest overkomen..

Sinds een paar weken is Fern ziek en na vele bezoekjes aan de dierenarts blijkt ze suikerziekte te hebben maar ook ondertussen haar zicht bijna volledig kwijt te zijn. Gelukkig huppelt ze nog vrolijk rond en zien we haar plezier beleven, zien we dat ze haar routines goed ingesleten heeft en ze weet ze zich zelfs zonder zicht, aardig te redden. Daarnaast krijgt ze insuline en proberen we de suikerziekte onder controle te krijgen. Toch verdient ze meer dan dit en omdat zij ons nooit heeft laten zitten, laten we haar ook niet in de kou staan.

Gelukkig is Fern nog jong en is ze fysiek altijd sterk geweest, we zouden haar enorm graag een operatie gunnen waarbij haar ogen een kunstlens kunnen krijgen, iets waarmee ze haar zicht voorgoed terug zou kunnen krijgen.

Helaas is zo'n operatie niet zo gepiept en trekken we het enorme bedrag (1700 voor een kunstlens) niet zomaar uit onze portemonnee en groeit er ook geen geldboom naast de stal.

Zou je mij willen helpen met deze lieve hond? doneer dan <3

Delen zou erg lief zijn!!

#LaatFernNietInDeKouStaan


Over de campagne
Beheerder:
fern ijtsma
Gestart op:
5 November 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie