€ 7.887 van € 18.000 opgehaald

 44%
378 donaties in 3 jaren

Sandro dubbel slachtoffer van deze tijd!

€ 7.887 van € 18.000 opgehaald
het verhaal

Wie is Sandro? 


Sandro 51 jaar/ vrouw/ dochter woont in Groningen. Sandro de gastvrije Italiaan zit al 28 jaar in de detailhandel waar hij gepassioneerd en met hard werken zijn vak uitoefent. Met hart en ziel staat hij dag en nacht voor iedereen klaar.


Recent is hij slachtoffer geworden  van de Corona crisis. Waardoor hij noodgedwongen zijn winkel moet gaan sluiten. Sandro zit nog vast aan een lopend huurcontract tot 31/10/2021. Waardoor hij enorm in de financiële problemen zit. Dit geeft enorme stress.


Daarnaast is hij slachtoffer geworden van een roofoverval waar hij met de dood is bedreigd met een machete mes. Hij heeft doodsangsten uitgestaan. Hierdoor heeft hij psychisch een flinke klap gehad.

Hieronder de link!

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/112-van-nl/2020/sandro-sluit-overvallers-op-in-winkel-ik-dacht-dat-ik-zou-worden-doodgestoken/

Deze dubbele klap, financieel en psychisch brengt hem nu tot een flinke burn-out. Door hem financieel te steunen kunnen wij die stres bij hem weghalen. Hierdoor krijgt hij de ruimte in zijn hoofd om het zinloos geweld dat hem is overkomen te gaan verwerken.


HELP HEM. HIJ VERDIENT HET ECHT.


Over de campagne
Beheerder:
Sem Bierling
Gestart op:
29 October 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie