€ 225 van € 6.000 opgehaald

 4%
13 donaties in 3 maanden

Nieuwe trommels zijn Hoognodig!

€ 225 van € 6.000 opgehaald
het verhaal

Showband Hoorn is toe aan nieuwe trommels! 

De vereniging heeft een groeiend aantal leden waaronder ook slagwerkers. Om iedereen te voorzien van de juiste materialen wil Showband Hoorn nieuwe trommels aanschaffen. 

Waarom nieuwe trommels? De huidige trommels van zowel de jeugd als de grote band beginnen mankementen te vertonen. Daarom willen wij met het ingezamelde geld nieuwe trommels kopen en een aantal trommels laten opknappen voor de leerlingen.

Normaal gesproken is het voor de vereniging geen punt om dit aan te schaffen, maar door Corona loopt ook Showband Hoorn een dusdanige hoeveelheid geld mis. 

Op de huidige trommels kunnen wij nog prima repeteren maar zodra Corona is afgenomen en we de straat weer op mogen willen wij het beste van onszelf laten zien en daarvoor zijn de nieuwe trommels wel degelijk noodzakelijk.

Met een klein bedrag kunnen wij er voor zorgen dat de slagwerkers nog lang plezier kunnen beleven in het maken van muziek!

Dus draag je de muziek en de vereniging een warm hart toe maak dan nu een bedrag over en hou Showband Hoorn via de website of Facebook in de gaten! 

Over de campagne
Beheerder:
Showband Hoorn
Gestart op:
22 October 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie