€ 2.921 van € 17.500 opgehaald

 17%
21 donaties in 8 maanden

Help mee, minder plastic in zee. Plastic afval recyclen op Bonaire

€ 2.921 van € 17.500 opgehaald
het verhaal

Update 3 maart 2021: Het is tijd voor twee nieuwe machines en andere mallen. Een injector zal meerdere kleinere objecten kunnen gaan maken. Een grote extruder en een aantal mallen zal de realisatie van bankjes, tafeltjes en stoelen mogelijk maken. Om deze machines en mallen aan te kunnen schaffen zijn wij nog op zoek naar een aantal donateurs. 

Update 20 januari 2021: De crusher is aangekomen op Bonaire. De eerste grondstoffen zijn geshredderd. Charlotte is terug in Nederland om de ideeën aan de hand van de vele gesprekken op Bonaire uit te werken.

Update 15 december 2020: De crusher genoemd in de vorige bericht is in Nederland aangekomenen en gaat binnenkort naar Bonaire. 

Een nieuwe machine maakt het mogelijk te gaan testen om onder andere klokken te maken van plastic afval.

Update 27 oktober 2020: Er is een nieuwe machine in aantocht. Dankzij de eerste donaties is de crusher besteld (hiermee is het mogelijk grotere plastic objecten te shredderen).

No waste Caribbean Vibes gelooft in de waarde van plastic afval en de mogelijkheid het plastic afval om te kunnen buigen naar een inkomstenbron voor community, bedrijven en overheid.

Het realiseren van een recycle werkplaats waarbij diverse soorten plastic worden gerecycled (PET, PP, HDPE en LDPE) in nieuwe producten welke afname kunnen vinden bij consumenten, het hotel wezen, bedrijven en overheid, om zo de hoeveelheid plastic afval op het eiland te reduceren, zonder dat het verscheept hoeft te worden naar Nederland.

• Reduceren van plastic afval op Bonaire

• Motiveren, informeren en enthousiasmeren van bewoners en bezoekers van Bonaire

• Recyclen van plastic afval naar nieuwe producten

Over de campagne
Beheerder:
No waste Caribbean Vibes
Gestart op:
7 October 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie