€ 2.917 van € 9.500 opgehaald

 31%
72 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Help ons met een auto voor zuster Jacinta

€ 2.917 van € 9.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Het Kenya Fonds zet zich in voor jonge moeders die zwanger zijn geworden bijvoorbeeld door verkrachting. De moeders zijn zeer jong; 11 tot 18 jaar oud en leven vaak in erbarmelijke omstandigheden. Door middel van begeleiding en een passende opleiding bieden wij de jonge moeders en hun kindje een toekomst.

In Kenia werken wij samen met de Congregation of Our lady of Charity Kenya, een zusterorde die de zwangere meisjes opvangt en passende hulp biedt. De voor ons project verantwoordelijke zuster Jacinta bezoekt de meisjes, regelt opvang en passende hulp en na de bevalling mogelijk een opleiding.

Voor het bezoeken van de meisjes, die uit Nairobi en de omliggende regio komen, heeft zij een oude auto tot haar beschikking die zeer te wensen overlaat. Regelmatig staat ze met pech langs de weg en voelt ze zich erg onveilig. Vanwege de steeds hoger wordende kosten voor onderhoud en deze onveilige situatie, is de auto dringend aan vervanging toe. Want het is belangrijk dat de bezoeken doorgaan, zeker nu in coronatijd die voor de armen in Kenia extra hard toeslaat.

Samen met Stichting de Wilde Ganzen zijn wij een actie gestart voor een nieuwere auto, zodat zuster Jacinta de meisjes ook in de toekomst veilig kan blijven bezoeken. Wij vragen daarvoor uw bijdrage, want samen kunnen we de wereld wat beter maken.

Onze website: www.kenyafonds.nl

Over de campagne
Beheerder:
Tilly Boland
Gestart op:
27 September 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie