€ 8.625 van € 12.000 opgehaald

 72%
425 donaties in 12 maanden

Een hulphond voor Sophie

€ 8.625 van € 12.000 opgehaald
het verhaal

Kleding waar het geld naar de hulphond gaat

Mijn naam is Sophie, ik ben 18 jaar en vecht al een aantal jaren tegen onder andere Anorexia Nervosa, depressie en PTSS, inmiddels is hier ook autisme bijgekomen. 


De afgelopen jaren heb ik vele behandelingen bij veel soorten instellingen gevolgd maar helaas heeft er geen aangeslagen. 

Sinds kort is een hulphond op het oog gekomen, een hulphond heeft hoge slagingspercentages en het kan mij een kans geven op een echte toekomst, maar helaas is het zo duur dat ik het uit eigen portemonnee niet allemaal kan betalen. 

Daarom heb ik jullie hulp nodig, elke kleine bijdrage brengt mij een stapje dichterbij een leven waar ik echt kan leven en niet hoef te overleven. 

Ik waardeer alle hulp enorm :)

BANKREKENING  VOOR DONATIES VOOR DE HULPHONDOPLEIDING  VAN SEB WAARBIJ GEEN KOSTEN IN MINDERING WORDEN GEBRACHT IS: NL72RABO0360595774

Liefs Sophie

UPDATE:

dankjulliewel voor alle lieve donaties en berichtjes, voor het delen en alle steun! stapje voor stapje komen we dichterbij het doel! ik hou jullie op de hoogte :) 


Update 17 december 2020

Allereerst wil ik weer iedereen bedanken voor de donaties❤️  Voor het delen en alle steun dat heeft me erg geholpen  want afgelopen periode lag ik lang in het ziekenhuis .  Er is wel mooi nieuws van Mission Puppy gekomen. De intake is geweest en er zijn pups geboren waar er één van voor mij is. Hij wordt nog gematcht met mij daar hoor ik nog meer van.

Verder verkoop ik ook mondkapjes. Dat geld gaat ook allemaal  de hulphondopleiding. Want met 12.000 euro ben ik er nog niet. Heeft u een mondkapje nodig? Scan de barcode en dan komt u op mijn insta uit. Verder kan u op Instagram kijken op sopsshop. 😷. 

Groetjes Sophie

Update 18-01-2021

Ik verkoop ook kleding op Vinted waarvan je de link bovenaan de pagina vind . Hiervan gaan ook alle opbrengsten naar mijn hulphondrekening❤️ .Veel kleding is beschikbaar gesteld door Sandwich Wassenaar. 

Update 02-02-2021

Deze maand ga ik mijn pup ontmoeten. En ga ik horen hoe het verder allemaal gaat .

Update 01-03-2021

Foto toegevoegd van mijn toekomstige hulphond ,een Shelty Missionpuppy  gaat ons het hele traject helpen  / trainen  


Update 31 maart 2021

Vandaag hebben we mijn toekomstige hulphond opgehaald  Seb wordt de komende twee jaar getraind door mijn coach van MissionPuppy tot hulphond samen met mij    We gaan verder met de actie want dit trainen is erg duur  

Morgen is de eerste training al


Over de campagne
Beheerder:
Sophie van Duijvenvoorde
Gestart op:
18 September 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie