€ 785 van € 20.000 opgehaald

 4%
35 donaties in 5 jaren

Steun het Media platform van Dutch Moroccans United

€ 785 van € 20.000 opgehaald
het verhaal

Ben je het negatieve nieuws en alle frames over Marokkanen ook zat?

Snak je ook naar een evenwichtiger en realistisch beeld? Wil je ook eindelijk een talkshow en documentaires waar echte deskundigen, jongeren, vrouwen en activisten met hun verhaal komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben je steun heel hard nodig. Want wij gaan een online TV show starten en stappen uit het frame dat wij dagelijks voorgeschoteld krijgen.

Wij zijn Dutch Moroccans United en zien het dekoloniseren van onze minds als het startpunt van onze emancipatie. Wij willen onszelf ontdoen van alle frames en definities die decennia lang op ons zijn toegepast. De Stichting is een burgerinitiatief en bestaat uit een mix van leeftijden en expertises. Jongerenwerkers, ondernemers, activisten, bestuurskundigen en sociale wetenschappers hebben hun krachten gebundeld. Wij creëren een voorhoede door middel van identiteitsversterking, empowerment en het bestrijden van stigmatiserende beeldvorming over Nederlandse Marokkanen. Wij komen met een tegengeluid in de media en in maatschappelijke debatten. Dat tegengeluid kan alleen tot stand komen door jouw steun.

Steun ons! Dankzij jouw steun kunnen we iets betekenen! Wil je meedoen? Ook dat is mogelijk. Check onze facebook pagina.

Over de campagne
Beheerder:
Dutch Moroccans United
Gestart op:
3 September 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie