€ 1.767 van € 2.000 opgehaald

 89%
92 donaties in 2 maanden

Help Kimmie Helpen

€ 1.767 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Het lukt maar niet om een gratis opslag plaats te vinden voor dit enorm mooi initatief. Daarom heb ik deze campagne opgestart in de hoop dat er in iedergeval voor een paar maanden een opslag plaats kunnen huren zodat Prakkie niet stil komt te liggen. Hulp voor zij die het nodig moet blijven doorgaan! 


Voor degene Prakkie eten over Zandvoort niet kennen zal ik het even uitleggen.

Sinds 5 december 2019 zet mijn vriendin zich in voor mensen die het niet makkelijk hebben in Zandvoort eo. 

Het begon met "Prakkies" ( maaltijden en boodschappen) die over zijn aan te bieden zodat deze konden worden opgehaald. Op deze manier voorkom je voedselverspilling en je helpt iemand aan een lekkere maaltijd.  Helaas blijkt deze hulp zo hard nodig dat het ondertussen is uitgegroeid naar iets waar zij dagelijks mee bezig is.  Tussen de 10 en 20 haalt zij op haar fiets overal "prakkies" op en bezorgd  dit kosteloos bij mensen die ziek zijn, niet kunnen koken of het simpelweg niet kunnen betalen... 

Mensen blijven kleding / huisraad en boodschappen doneren. Wat geweldig is maar er is geen plek meer om dit goed georganiseerd op te slaan.

Waar we nu naar opzoek zijn is een garage of opslag ruimte om meer mensen te kunnen en blijven helpen.Zo kan prakkie gezinnen steunen waar de nood echt hoog is! 

Dus ajb, help "prakkie eten over Zandvoort" aan een opslagplaats. Neem een kijke op de FB pagina en doneer een paar euro.


Over de campagne
Beheerder:
Rilana Stolker
Gestart op:
15 August 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie