€ 4.902 van € 4.810 opgehaald

 100%
172 donaties in 3 jaren

SSC X Mont Blanc

€ 4.902 van € 4.810 opgehaald
het verhaal

Op 15 september 2020 beginnen 4 enthousiaste Amsterdamse mannen aan een bijzondere tocht: het beklimmen van de Mont Blanc, de hoogste berg van de Alpen. Naast het persoonlijke doel dat zij met deze klim willen verwezenlijken hebben zij een maatschappelijk doel: geld ophalen voor stichting De Special Social Club. 

Uitgaan, daten, sociaal contact en een leuke baan vinden. Allemaal belangrijke elementen die voor de meeste mensen vanzelfsprekend zijn. Voor mensen met een beperking helaas vaak niet. Steeds weer komt naar voren dat mensen met een beperking moeilijk meekomen in de maatschappij. Stichting De Special Social Club is een stichting die werkt aan een wereld zonder beperkingen. Een wereld waar iedereen mee kan doen en waar iedereen telt. 

De huidige situatie zorgt ervoor dat veel mensen met een beperking een geïsoleerd leven leiden. Velen wonen in woongroepen en mogen niet naar buiten; contact met de buitenwereld is minimaal. Daarom werken wij als stichting aan een sociaal platform. Een online plek waar mensen met en zonder beperking met elkaar in contact kunnen komen om elkaar te helpen. Tevens dient dit platform als een evenementenwijzer waar vraag en aanbod door heel Nederland gematcht kunnen worden. Uiteindelijk willen wij een plek creëren waar mensen met een beperking terecht kunnen voor support in de alledaagse facetten van het leven. 

De Mont Blanc is maar liefst 4810 meter hoog en is daarmee zoals eerder gezegd de hoogste berg van de Alpen. Het doel is dan ook om het aantal meters te evenaren in euro’s: 4810 EURO.

Om dit doel te behalen zijn de mannen zich druk aan het voorbereiden. Deze voorbereidingen plus het behalen van deze prestatie kan je volgen via de Social Media kanalen van De Special Social Club. 

Bij de Special Social Club geloven wij niet in beperkingen. Wij denken niet in grenzen maar in mogelijkheden. If you put your mind to it, you can do everything! Deze vier jongens gaan dit bewijzen tijdens hun zware klim van de Mont Blanc! Wij nemen jullie deze maand mee in hun voorbereidingen en supporten hun tijdens hun 5-daagse klimtocht! Steun jij de droom van deze mannen om een wereld zonder beperkingen te realiseren ook? Klik dan nu op die knop.

Over de campagne
Beheerder:
De Special Social Club
Gestart op:
10 August 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie