€ 745 van € 3.000 opgehaald

 25%
21 donaties in 3 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Help Fıstık weer bloemen ruiken

€ 745 van € 3.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Fıstık heeft een operatie nodig

Fıstık is 14 maanden oud, al 3 maanden moederpoesje die alles deed voor haar schattige 5 kittens (Elfi, Latte, Nemo, Pamuk en Fındık). 3 weken geleden begon ze weer meer naar buiten te gaan, dat deed ze heel graag en kwam altijd terug naar huis.  Fıstık is een ontzettend zachtaardig en lief poesje, gek op geknuffeld te worden, geeft zelf kusjes aan ons. Ze houd heel erg van bloemetjes ruiken, vliegjes vangen en zingen. Ja ze kwam altijd zingend binnen. 

Aangereden en achtergelaten!

Alleen gisteren was ze een uur weg. Wij dachten ze komt snel terug. Buurvrouw klopte hard op de raam en riep ze dat onze poesje aangereden is. Fıstık is kruipen naar onze achtertuin deur ( op laatste 8 meter na) gekomen en toen is ze door buurvrouw ontdekt. Aangereden en weggegaan en zo achtergelaten! Welk mens doet zo iets , heb ik geen woorden voor.  Wij zijn heel erg geschrokken en direct naar dichtstbijzijnde dierenkliniek meegenomen. En ja ze heeft flinke breuken , achterpoot en bekken. Zij kan geopereerd worden zodra ze meer reflex geeft. Het is wel een dure operatie +/-3000 euro.

Help Fıstık

Wil jij ons helpen om Fıstık weer op de been te krijgen zodat ze weer bij haar kitten zijn en bloemetjes kan ruiken ? Alle Kleine Beetjes Helpen. En als geen beetjes hebt, duim voor haar ...

Veel liefs 

Ayse

Update(1)

Operatie is gepland voor morgen, hopelijk is ze maandag weer thuis. Wij houden Julie zeker op de hoogte. 

Duim voor haar ....

Instagram  @fistiksin 

Update(2) : 

Helaas heeft zij operatie niet gehaald en overleden aan longembolie.....  Ik wil iedereen bedanken . Met sommige van jullie heb ik al rechtstreeks contact gehad voor de terugstorting. Anonieme donateurs kan ik helaas niet achterhalen wil ik jullie goedkeuring ontvangen voor verder doneren of terugstorten. Je kunt mij contacteren via instagram @fistiksin of laat hier een reactie achter , dan neem ik zelf met je contact op.

Over de campagne
Beheerder:
A
Gestart op:
7 August 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie