€ 530 van € 3.950 opgehaald

 14%
28 donaties in 5 jaren

Help Roos naar Noorwegen

€ 530 van € 3.950 opgehaald
het verhaal

Ik ben Roos Koopman, leerling VWO 5. Deze winter mag ik met het Wylde Leren ( www.wyldeleren.eu ) 6 weken mee naar Noorwegen. Daar heb ik uw hulp bij nodig!

Stichting ’t Wylde Leren werkt samen met mijn school en organiseert avontuurlijke, educatieve outdoor reizen voor scholieren onder schooltijd. ’t Wylde leren gebruikt de wereld als klaslokaal, omdat ze er in geloven dat je van échte uitdagingen het hardst groeit, zowel in persoonlijk als in sociaal en cognitief opzicht.

Maagdelijk witte gletsjers, grillige rotsen en afzien. Ik hou van het gevoel dat je benen verzuren en je handen bevriezen. Op dit soort momenten kom ik echt tot mijzelf en kan ik mijn hoofd leegmaken. Toen ik op school hoorde over deze reis, kreeg ik kramp in mijn kaken, zo breed was de grijns op mijn gezicht! Ik wist meteen; dit is dé kans voor mij om 6 weken lang “outdoor” te zijn én iets te leren over mezelf, mijn talenten en de manier waarop ik die kan inzetten voor de samenleving.

Ik zal leren ik hoe me staande houd onder extreme omstandigheden. Aan het einde van mijn 6 weken gaan we op expeditie. Dan zijn we in staat om als groep enkele dagen in de kou en de sneeuw te overleven.

Mijn eerste échte uitdaging is het zorgen voor sponsoren, donoren en andere ‘geldstromen’, zodat ik zélf de reis naar Noorwegen kan bekostigen. Ik moet hiervoor €3950,- inzamelen. Dat is een fors bedrag en daarom doe ik een beroep op u!

U kunt mij op verschillende manieren steunen; bijvoorbeeld door hier te doneren!

U kunt ook contact met mij opnemen om te bespreken welke tegenprestatie u van mij verwacht. Ik kan straks een presentatie komen geven, een artikel of column schrijven, ik kan uw bedrijfsnaam vermelden op mijn blog, ik kan een klus of taak voor u verrichten, ik kan kleding dragen met uw merknaam er op, etc. Ik overleg graag met u over de mogelijkheden. Als u hieronder een reactie plaatst, neem ik contact met u op.

Volgt u mij op mijn blog

Drieduizendnegenhondervijftig euro…. dat is veel geld. Als bergbeklimmer weet ik dat je de top alleen bereikt door met kleine stappen stug door te lopen. Dus als u nou samen met 394 anderen elk een tientje (of meer!) doneert....

Bedankt allemaal voor het doneren! Met al mijn andere acties bij dit bedrag heb ik zo'n 2700 opgehaald. Ik ga van elk moment genieten!

Over de campagne
Beheerder:
Roos Koopman
Gestart op:
30 August 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie