€ 1.220 van € 10.000 opgehaald

 13%
51 donaties in 3 jaren

BURGERFRONT.NL: NO LOCKDOWN - OUR RIGHTS!

€ 1.220 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Burgerfront.nl is een snelgroeiende organisatie van o.a. ondernemers, wetenschappers, media-mensen, juristen die met een bezorgde blik naar de ontwikkelingen in de samenleving kijken.

Het lijkt erop alsof de politiek soms de redelijkheid & realiteit kwijt is. Burgerfront wil een blok van bezorgde burgers zijn, die de politiek af en toe aan haar taak kan herinneren en waar nodig kan bijsturen.


BURGERFRONT STAAT VOOR:

Direct en onmiddellijk uit de lockdown!

Terug naar het ‘oude normaal’ !

Terugtrekken noodwet!

Herstel & respecteer de grondwet!

Corona boetes seponeren!

(Er zijn nog een aantal zaken waar wij bezorgd naar kijken, maar.. prioriteiten! En Ja, In dat ‘oude normaal’ is ook heus wel nog iets te verbeteren, maar.. first things first! )

Burgerfront is een boven politieke organisatie, niet gelieerd aan enig denkbeeld of politieke partij. Wij zijn wars van opruiende acties en houden ons niet bezig met complottheorieën maar plachten de zaken die spelen van meerdere kanten te benaderen zodat iedereen de juiste keuze kan maken. We doen dat voortvarend met inzicht & kennis uit meerdere bronnen die kan afwijken van het mainstream geluid.

Burgerfront bestaat uit mensen die zelf de keuze maken om te handelen in burgerschap en daar niet toe gedwongen willen worden. Ze eisen in hun hoedanigheid van burger hun vrijheden op. Ze houden zich aan het recht maar behouden zich het recht voor om regelgeving af te wijzen.

Burgerfront ontwikkelt momenteel een trainingsprogramma voor Ondernemers en Particulieren over 'Niet meer bang voor BOA of BOETES!'. Een cursus fundamenteel recht waardoor ieder mens -zakelijk en/of prive- niet meer bang hoeft te zijn voor de slopende corona maatregelen. Dit pakket wordt binnenkort aangeboden via http://www.burgerfront.nl . 

Het ontwikkelen van dit soort pakketten, het bijhouden van de website en alle andere activiteiten kost geld. Veel geld. Wij zijn daarom erg blij en dankbaar voor uw steun! Steun Burgerfront svp met een paar euro in de maand en u helpt mee om onze doelen waar te maken. Bedankt!

Wij zijn te volgen via de volgende kanalen:

https://www.burgerfront.nl >> schrijf je in!

https://www.facebook.com/Burgerfront/

https://twitter.com/burgerfront1

Over de campagne
Beheerder:
Burgerfront.nl
Gestart op:
6 July 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie