€ 790 van € 5.000 opgehaald

 16%
18 donaties in 1 maand
Deze campagne is beëindigd.

Help me mee helpen

€ 790 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Ben woonachtig in Sri Lanka, een land dat mijn hart in 1997 heeft gestolen en waar ik al sinds 2005 een Stichting heb die nu een beetje verwaterd is daar ik nu woon in Sri Lanka en dus niet meer ben ingeschreven bij de KvK en ook geen Anbi keurmerk meer heb.

Tijdens de tijd dat de Stichting nog voor de volle honderd procent actief was hebben wij hier scholen gebouwd/gerenoveerd, huisjes gebouwd, voor vers water gezorgd, mensen in nood geholpen en ga zo maar door, maar dit alles is nu niet meer mogelijk, wel help ik nog steeds gezinnen voor zover ik kan, ben namelijk ook afhankelijk van mijn AOW.

Maar nu is alles anders, de mensen hier in dit prachtige land zijn aan het verhongeren, dit alles is begonnen na die aanslagen van eerste paasdag in 2019, toen viel ineens het gehele toeristische gebeuren in duigen en daar komt dan nu nog het corona virus bovenop. Mensen hebben al ruim vier maanden geen werk en geen werk betekend geen inkomen en dat dan weer geen eten. In Sri Lanka is er geen regering die de mensen helpt, zijn er geen voedselbanken, nu ze moeten maar zien dat ze rondkomen, al vier maanden zijn de scholen dicht, al vier maanden hebben ze geen stroom hoeven te betalen omdat de meteropnemer niet de straat op mocht, van de week kwam deze goede man en bracht gelijk de rekeningen van de vorige maanden mee, voor veel mensen is dat de druppel. Overvallen aan de lopende band, zelfmoorden, ziekenhuizen liggen vol met gestrestte mensen en ga zo maar door.

Daarom ben ik hiermee begonnen en ik hoop dat er veel mensen op reageren, iedereen kunnen wij niet helpen, maar is beter dan helemaal niks doen.

Over de campagne
Beheerder:
Jan Kerkhofs
Gestart op:
28 June 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie