€ 1.231 van € 1.000 opgehaald

 100%
172 donaties in 5 maanden

Help mijn mama🥺❤️

€ 1.231 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Mijn moeder had vorige jaar Borstkanker. Ze was uiteindelijk genezen verklaard, maar omdat het ziekenhuis in zeeland niet verder kijkt dan hun neus lang is en geen full body scan hebben gemaakt heeft mijn moeder nu uitgezaaide kanker in heel d’r rug. Het is niet meer te genezen😴. De dag dat ik dat hoorde stortte mijn wereld echt in. Het voelde alsof ik weer een moeder ga verliezen ( ik ben geadopteerd weet alleen de namen van mijn biologische fam. De kans is groot door de aardbeving in 2010 dat ze niet meer leven)


Sport en school kwamen op de tweede plaats. Mama kwam op 1. Ik dacht je moet mijn kinderen nog zien, je moet er bij zijn als ik ga trouwen🥺. 


Ik mis de momenten dat we samen gaan shoppen dat we samen wat leuks doen. Ze kan nu alleen nog op bed liggen.

Als ik mensen zie met hun moeder denk ik, kon mama dat ook maar😴


Maar ik weet ook dat mama sterk is en een vechter is. Mijn moeder is mijn beste vriendin. 


Soms zie ik dingen hoe kinderen tegen hun ouders praten maar ik zeg jullie dit, wees wat liever want voor dat je het weet kan het zo voorbij zijn. Je gaat pas beseffen hoeveel je van iemand houdt als die gene ziek is of er niet meer is. 


Omdat de ziekenhuizen zo slecht zijn in Nederland, wil ik geld inzamelen voor een ziekenhuizen in Duitsland. Dat kost veel geld en helaas heb ik dat niet en mijn ouders ook niet. Ik wil dit als verrassing doen voor mijn moeder.

Over de campagne
Beheerder:
Charlie van Gorkum
Gestart op:
22 June 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie